Vild med dans: Folkekær skuespillerinde klar

Skuespillerinden Søs Egelind skal være med i 12. sæson af 'Vild med dans'

Søs Egelind skal være med i 'Vild med dans'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Søs Egelind skal være med i 'Vild med dans'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Den folkekære skuespillerinde Søs Egelind skal til at pudse danseskoene.

Hun skal nemlig deltage i 12. sæson af Vild med dans, der ruller over skærmen på TV2 til efteråret. Det bekræfter TV2.

'Lærkevej'-skuespillerinden har tidligere takket nej til at være med i programmet, men nu er hun alligevel klar til at lære de svære dansetrin.

- Der skal meget mod til at sige ja til at udstille sig selv i den bedste sendetid med alt, hvad det indebærer, og udfordringerne står nærmest i kø. Min alder, den manglende form - og så ved jeg fra andre, der har medvirket, at quickstep og jive også vil blive en stor mundfuld, fordi der for alvor er knald på, siger Søs Egelind til TV 2.

- Jeg ryster i 'buksen', men jeg glæder mig så meget til at spænde hjelmen og få gang i bentøjet, tilføjer hun.

- Hvorfor skal syge mennesker ud i kriminalitet for at skaffe sig lindring, spørger Søs Egelind. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Underholdning Pot hjalp mig igennem kemo-smerter

Den 56-årige skuespillerinde har medvirket i en lang række danske film, og hun er kendt for sine roller i 'Den Eneste Ene', 'Nordkraft' og 'Lærkevej'.

Nu glæder hun sig til at give den gas på dansegulvet.

- Jeg vil glæde mig som et barn til at lære dansetrinnene og puste mig igennem konkurrencen, så længe jeg overhovedet kan hænge på, siger Søs Egelind til TV2.

Søs Egelind får selskab af 11 andre kendte danskere, der alle skal svinge hofterne på dansegulvet i den næste sæson af Vild med dans.

Indtil videre er fem af navnene offentliggjort, og Søs Egelind skal konkurrere mod 'Badehotellet'-skuespillerinden Ena Spottag, 'SJIT Happens'-skuespillerinden Stephania Potalivo, sangeren James Sampson, basketballspilleren Chris Christoffersen og Cirkus Arena-kronprinsen Patrick Berdino.

De resterende deltagere vil blive afsløret i løbet af de kommende måneder.

Søs Egelind fik 24 kemo-behandlinger og dulmede smerterne med cannabis. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Danske kendte Søs Egelind om cannabis-afsløring: Det er vildt