'Vild med dans' på pause: Det skal Sarah lave nu

Sarah Grünewald kommer til at savne at hænge ud med sine venner på 'Vild med dans' hver fredag

Sarah Grünewald er klar til at byde op til dans igen. Foto: Mogens Flindt
Sarah Grünewald er klar til at byde op til dans igen. Foto: Mogens Flindt

De seneste 12 fredage har Sarah Grünewald sammen med Christiane Schaumburg-Müller guidet tv-seerne gennem vals og tango i 'Vild med dans' med kække bemærkninger og smittende grineflip.

Med kåringen af Simon Stenspil og Asta Bjórk som vindere er dansedysten slut for denne gang, og det har 34-årige Grünewald det lidt stramt med.

- Det er trist, det er slut, siger hun til Ekstra Bladet.

- Det har været en mega hyggelig sæson, og det er bare gået så hurtigt. Lige så glad og fuld af energi man er, når det hele starter, lige så tappet er man, når det er slut, siger Sarah Grünewald.

Det så du ikke på tv: Sådan festede 'Vild med dans'-deltagerne i nat

Hun fortæller, at den 15. sæson af 'Vild med dans' har været speciel for hende.

- Mentalt for mig har det været et rart sted for mig at være. Jeg har haft up and downs. Store ændringer og skift i alt muligt i mit liv. Derfor har det virkelig været nice at komme på arbejde og bare være mig og blive værdsat. Det er som at være sammen med alle vennerne, siger hun og fortsætter.

- Jeg har haft meget at tænke på, så jeg er enormt taknemmelig for at lave 'Vild med dans', siger hun og fastslår, at hun er klar til at styre dansegulvet igen næste efterår.

- Det vil jeg ikke undvære for noget i verden, siger Sarah Grünewald, der ikke bare skal sidde med hænderne i skødet og vente på, at det bliver efterår i 2019.

- Nu her skal jeg til Aalborg og lave nytårshow for TV2, og derefter går jeg forhåbentlig i gang med mit eget projekt, som jeg ikke rigtigt kan og må sige så meget om. Jeg skal også lave et andet tv-program, så det er dejligt, siger Sarah Grünewald, der op til fredagens finale skrev noget af en kærlig hilsen på Instagram til 'Vild med dans'-kollegaen Christiane Schaumburg-Müller.

Mon ikke der er genvalg til begge værter næste år? TV2 har allerede meldt ud, at der kommer 'Vild med dans' i 2019. Foto: Mogens Flindt
Mon ikke der er genvalg til begge værter næste år? TV2 har allerede meldt ud, at der kommer 'Vild med dans' i 2019. Foto: Mogens Flindt

'Tak for den vildeste start i et nyt makkerskab! Tak for den sejeste sæson i dit selskab. Tak fordi du er så engageret, kærlig og så dejlig at tale med både når det går godt, og når mine egne stiletter mentalt har gnavet! Du er røv sej, og jeg har nydt hver en fredag med dig! TAK for dansen dejlige dame', skrev hun.

Holdt skjult for seerne: Vært kom til skade kort inden 'Vild med dans'