Vild med dans-par må vente med bryllupsrejsen

Johnny Deluxe-forsangeren Noam Halby og danseren Katrine Bonde har udskudt bryllupsrejsen

Sangeren Noam Halby og danseren Katrine Bonde blev gift ved et stort bryllup på Lungholm Gods på Lolland i marts, hvor festlighederne varede i en hel uge.

- Det var fuldstændig - som et bryllup skulle være. Det kunne ikke være gået bedre. Det var fantastisk, fortæller Noam Halby om brylluppet til Ekstra Bladet ved premieren på Cirkusrevyen på Bakken i Klampenborg torsdag aften.

Men sangeren og danseren, der mødte hinanden under 'Vild med dans', har endnu ikke haft lejlighed til at komme på bryllupsrejse.

'Vild med dans'-parret Noam Halby og Katrine Bonde sagde lørdag 'ja' til hinanden og kan nu kalde sig 'mand og kone'. Danske kendte De sagde JA! 'Vild med dans'-par er blevet gift

De har nemlig begge travlt med deres job: Noam Halby med at spille koncerter, Katrine Bonde som danser på netop Cirkusrevyen.

- Det er der sgu ikke tid til (bryllupsrejse, red.). Nu laver hun Cirkusrevyen, og jeg spiller med bandet. Så det bliver måske til efteråret, fortalte sangeren til premieren på netop Cirkusrevyen.

Noam Halby (yderst til højre) og resten af Johnny Deluxe genopliver bandet. (Pr-foto) DK MusikNYT Elskovsponyen rider igen

Parret har talt om, at de gerne vil en tur til New York, når bryllupsrejsen skal finde sted.

Noam Halby til premieren på Cirkusrevyen. (Foto: Mogens Flindt).
Noam Halby til premieren på Cirkusrevyen. (Foto: Mogens Flindt).

Noams unge kærlighed måtte ofres til fordel for religiøse foreskrifter. (Foto: Martin Rosenauer/Polfoto) Danske kendte Tro ødelagde Noams forhold

1 af 2 
2 af 2