Vild med dans-par skilt: Nu er han blevet far igen

Lai Yde annoncerede sin nye kærestes graviditet ti måneder, efter at han blev skilt fra Mie Moltke

Lai Yde og kæresten Marieke Kouwenhoven. Foto: Jonas Olufson
Lai Yde og kæresten Marieke Kouwenhoven. Foto: Jonas Olufson

Skuespilleren Lai Yde og den professionelle danser Mie Moltke forelskede sig foran hele Danmark under 'Vild med dans' i 2007.

Parret giftede sig i maj 2011, mens hun ventede sønnen, Mio, som kom til verden i december samme år.

Men efter over fire år sammen som mand og kone bekendtgjorde parret i september, at det havde sat forholdet på pause. Og i november 2015 gik Moltke og Yde endegyldigt fra hinanden.

Lai Yde afslører: Kæresten føder ikke på hospitalet

Ti måneder efter skilsmissen annoncerede Lai Yde på Facebook, at han skulle være far igen, og nu har kæresten, Marieke Kouwenhoven, så født parrets første fælles barn.

- Nu har verden endelig fået sit niende vidunder - set igennem en forgabt fars øjne!, jubler Lai Yde, der sammenligner sønnike med alt fra Kristus-figuren i Rio de Janeiro til Colosseum i Rom.

- For fanden - han er bare dejlig - vi har det alle sammen rigtig godt - fødslen gik fantastisk, og nu hviler vi ud!, tilføjer den nybagte far.

Mascha om 'Fifty Shades': 'Husmorporno på højt plan'

Da den 46-årige skuespiller annoncerede sin nye kærestes graviditet, beskrev han åbenhjertigt sine tanker om at overbringe nyheden til sin og Moltkes søn.

- Jeg var ekstremt spændt på, hvordan Mio ville reagere, da alt er gået så ufattelig stærkt! Også for mig - men lige nu ligger der en sund lille baby i Mariekes mave, skrev han i september 2016.

Også Lai Ydes celebre ekskone, Mie Moltke, har tidligere åbenhjertigt fortalt 'Go' aften Danmark' om de vanskelige følelser over, at sønnen, Mio, skulle være storebror, men at hun ikke var moren til barnet.

- Helt biologisk og følelsesmæssigt er det mod ens natur. Det er slet ikke rationelt. Rigtig mange har spurgt mig om jalousi, men sådan har jeg det slet ikke. Jeg er meget afklaret omkring det hele. Men jeg synes, at det er mega mærkeligt, sagde hun i TV 2-udsendelsen.