Annonce:
Annonce:

Vild med dans-vennerne: Vi så Mahfouds killer-blik

Bokse-Sarahs 'Vild med dans'-partner, Morten Kjeldgaard og vennen Thomas Evers havde svært ved at genkende den kamp-parate og meget lidt feminine veninde

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Umiddelbart er der langt fra 'Vild med dans' til boksning - med mindre man hedder Sarah Mahfoud - naturligvis. Men for de mange dansere fra TV2's underholdningsprogram var det første gang, at de så liveboksning ved lørdagens Fight Night.

Både mænd og kvinder her er bedre til kindkys end til nævekamp.


Hun kom, hun så og hun sejrede - på 27 sekunder, og 'Vild med dans'-folket åndede lettet op. Foto: Ole Steen

Bokse-Sarah: Slog til og satte mig i respekt fra starten

- Der var to mænd i ringen før Sarahs kamp, og den ene havde blod ud over det hele. Det var forfærdeligt at tænke på, at det kunne være Sarah om lidt. Hun kunne jo være blevet skadet, siger hendes tidligere tidligere partner, 'Vild med dans'-vinderen Morten Kjeldgaard.

Annonce:

En større flok fra sidste års dansefamilie var mødt frem for at heppe på deres 'private' bokser - og ingen af den færdedes hjemmevant omkring en kanvassen.


En større flok - her Jenna Bagge, Gorm WisWeh og Mie Moltke foruden Morten Kjeldgaard var mødt op for at heppe. Foto. Ole Steen

- Vi var sørme mange: Kirsten Siggaard, Thomas Evers Poulsen, Jenna Bagge, Gorm Wisweh, Mie Moltke, Frederik Nonnemann samt mig selv, og vi var meget spændte. Jeg har aldrig overværet en rigtig boksekamp før, så det gik egentlig ikke rigtigt op for mig, hvad der var sket, før Sarah var færdig og allerede udråbt til vinder. Jeg troede bare, at kvinderne havde korte omgange, for hende Petra nåede jo slet ikke at ramme Sarah. Det var helt vildt.

Ekspert efter lyn-knockout: Hun hører ikke til i en boksering

Hverken Morten Kjelgaard eller Thomas Evers kunne næsten genkende deres blide Sarah, da hun skulle i ringen:


Morten Kjeldgaard nåede nærmest ikke at fatte, at kampen var i gang, før den var ovre. Foto: Ole Steen

Se Sarahs lyn-knockout og højdepunkter fra Fight Night her

Annonce:

- Hun havde et totalt killerblik. Jeg skal da love for, at hun var stålsat. Hun lignede en erobrer, fortæller Kjeldgaard og tilføjer:

- I øvrigt blev Thomas Evers og jeg enige om, at hende den anden da måtte være en helt anden vægtklasse, for hun var jo meget tykkere end Sarah.

Super-Brian: Danse-Sarah skal være verdensmester

For Morten Kjeldgaard var det rart, da kampen var ovre, for som han siger, når man har tilbragt så meget tid sammen, som de to gjorde, mens de arbejdede på at vinde sidste års 'Vild med dans', så bliver man næsten i familie.

- Og så ville det næsten ikke være til at bære, hvis hun var kommet til at bløde. Det er nemmere med fremmede - men det ville have været hårdt med hende, fastslår Morten Kjeldgaard.

Vild med dans-vinder: Nu er jeg professionel bokser

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: