Vild med dans-vinder tester syge for corona

Sarah Mahfoud, der vandt 'Vild med dans' i 2016, arbejder som vikar på Bispebjerg Hospital i København

Sarah Mahfoud tester syge for corona, fordi hun er under uddannelse til sygeplejerske og indgår som vikar. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Sarah Mahfoud tester syge for corona, fordi hun er under uddannelse til sygeplejerske og indgår som vikar. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Tilbage i efteråret 2016 kunne den professionelle bokser Sarah Mahfoud løfte trofæet og kalde sig vinder af 'Vild med dans'.

Men i denne tid er det hverken kjoler og pailletter eller shorts og sports-bh, der er hendes daglige uniform.

Det er til gengæld både maske og et visir for at beskytte ansigt og øjne.

Hun er nemlig også social- og sundhedshjælper og i gang med at videreuddanne sig til sygeplejerske, og derfor indgår hun som vikar på Bispebjerg Hospital i København.

Her hjælper hun blandt andet med at teste syge for coronavirus. Det fortæller hun til Billed-Bladet.

- Jeg arbejder på alle afdelinger og har blandt andet testet for corona. Folk er meget søde og taknemmelige, siger hun til ugebladet.

Ud over Vild med dans-sejren, som hun nappede sammen med den professionelle danser Morten Kjeldgaard, kan den 30-årige bokser kalde sig verdensmester i fjervægt.

Men lige nu er det altså sygeplejen, der fylder mest.

- Jeg elsker faget og elsker at arbejde. Jeg jo ikke kan bokse kampe i øjeblikket. Der er brug for vikarer, og man vil jo gerne hjælpe når man kan, fortæller Sarah Mahfoud til Billed-Bladet.