Annonce:
Annonce:

'Vild med dans'-vindere i biluheld i Spanien

Danserne Morten Kjeldgaard, kollegaen Michael Olesen og dennes kæreste Joan Divine fik et slemt chok, da de var ude at køre i Marbella

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

De to kendte 'Vild med dans'-dansere Morten Kjeldgaard og Michael Olesen nyder netop nu sommeren i Marbella i Spanien, hvor de underviser på en fitnesscamp.

Også Michael Olesens kæreste, den tidligere Playboy-model Joan Divine, er med i ferieparadiset, der dog for en kort stund forvandlede sig til et mareridt for den danske trio, da de torsdag blev påkørt af en bil, mens de holdt stille.

Michael Olesen og Joan Divine. Foto: Mogens Flindt
Michael Olesen og Joan Divine. Foto: Mogens Flindt
 

Det skriver Joan Divine på sin blog. Her lægger hun ikke skjul på, at den ubehagelige episode kunne have endt meget mere alvorligt, end den gjorde.

'Det her kunne ha’ endt SÅ galt,' slår hun fast.

Til Ekstra Bladet forklarer hun, hvordan de tre holdt stille i et kryds, mens de ventede på, at bilen foran dem skulle dreje.

Annonce:

- Pludselig er der bare en, der brager ind i os bagfra. Det var helt vildt! Vi skynder os ud, fordi jeg kan se, at der er barnesæder i bilen bagved os. Moren hiver en lille dreng og en lille pige ud af bilen, for det viser sig, at der er en bil, der er kørt op i dem, så det er jo et harmonikasammenstød. Bare det tryk vi fik... Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de har følt det, fortæller hun rystet.

Det så du ikke på TV: Kys i kulissen

Føreren af bilen forklarede ifølge Divine, at hendes sandal havde sat sig fast, men hun frygter, at sandheden er en anden.

- Jeg tror nu, hun var uopmærksom, fordi hun sad og kiggede på sin mobil. Hun kørte med fuld kraft, slår hun fast.

Modsat bilen med børnene i, der har fået en ordentlig bule, har trioens lejede Audi ikke taget skade ved påkørslen. Og netop bilen kan have spillet en rolle, oplyser Morten Kjeldgaard i en sms.

'Heldigvis havde vi lejet en stor Audi. Normalt kører vi rundt i en lille Fiat Panda, men havde vi kørt i den, tør jeg slet ikke tænke på, hvad der var sket med os tre på bagsædet.'

De tre venners bil var heldigvis ikke kommet noget til. Foto: Privat
De tre venners bil var heldigvis ikke kommet noget til. Foto: Privat
 

Han tilføjer, at ingen - hverken danskerne eller familien - kom noget alvorligt til, men vi var meget forskrækkede.

Det samme fortæller Joan Divine.

Annonce:

- Vi har døjet med hovedpine, og Michael havde ondt i lænden. I dag er det bedre, så det kan jo også bare have været chokket. Vi holder øje med hinanden og hører, om vi er okay, for det kan jo også komme senere, fortæller Joan Divine.

Mens hun taler i telefon med Ekstra Bladet er begge dansere heldigvis friske nok til at være på scenen, og de tre har da heller ikke fundet det nødvendigt at opsøge en læge.

Michael Olesen afslører: Det kommer jeg ikke til at savne ved Sofie

Morten Kjeldgaard vandt 'Vild med dans' i 2016 sammen med bokseren Sarah Mahfoud, der netop er blevet single. Sidste år fik han en andenplads sammen med skuespilleren Iben Hjejle, mens Michael Olesen løb med sejren sammen med Sofie Lassen Kahlke.

Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard i finalen. Foto: Mogens Flindt
Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard i finalen. Foto: Mogens Flindt
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: