Vilde billeder: Dansk tv-kendis i stor forvandling

Sarah Tiedt har valgt at sige farvel til filler, og hun ønsker nu at få et mere naturligt look

Sarah Tiedt har aldrig lagt skjul på, at hun godt kan lide at ændre sin krop og sit udseende. Foto: Janus Nielsen
Sarah Tiedt har aldrig lagt skjul på, at hun godt kan lide at ændre sin krop og sit udseende. Foto: Janus Nielsen

Tv-kendissen Sarah Tiedt, der er kendt fra 'Paradise Hotel', har aldrig lagt skjul på, at hun elsker at ændre sin krop og gerne bruger tusindvis af kroner på at få, hvad der i hendes øjne er den perfekte krop.

Senest har hun fået lavet en Brazilian Butt Lift i Tyrkiet, hvor hun er blevet fedtsuget, hvorefter fedtet er blevet skudt ind i ballerne for at få en mere fyldig bagdel.

Inden da har hun blandt andet fået lavet bryster, læber, tænder, kindben og fået tatoveret permanente øjenbryn. Ifølge hendes eget skøn havde hun forud for sin deltagelse i 'Paradise Hotel' fået lavet kosmetiske indgreb for omkring 80.000 kroner.

Danske realitystjerner deler stor nyhed

Men nu har hun valgt at det skal være slut. I hvert fald med en del af det.

Sarah Tiedt har nemlig valgt at få fjernet al sin filler i læber og anisgt og at få fjernet sine tatoverede øjenbryn i håbet om at få et mere naturligt look.

Den nye forvandling fortæller Sarah Tiedt om i et indslag med TV2 Echo, hvor hun ligeledes kommer med en opfordring til andre, der overvejer at få lavet filler eller lignende kosmetiske indgreb.

For meget
Til Ekstra Bladet fortæller Sarah Tiedt, at det pludselig gik op for hende, at det, hun gjorde ved sit ansigt, ikke var pænt.

- Jeg har valgt at droppe fillers. I hvert fald i mine læber. Det har jeg, fordi det tog overhånd. Jeg blev blind på det. Der var mange, der fortalte mig, at det var for meget, og at mine læber var store. Jeg kunne slet ikke se det. Det er først nu, hvor det er ude, at jeg kan se, at det så helt forfærdeligt ud før, siger hun.

Ifølge Sarah Tiedt var det først, da hun så en video af sig selv, at hun indså, at de kosmetiske indgreb havde taget overhånd.

- Jeg så en video af mig selv, og der kunne jeg se, når jeg blev filmet, at min mund så helt forkert ud. Det lignede, at jeg havde en skygge af overskæg, som lå under min næse. Der gik det op for mig, at der virkelig var galt. Jeg blev enig med mig selv om, at det var for grimt, og at det havde taget overhånd, siger hun og fortsætter:

- Før det fik jeg jo hele tiden at vide, at jeg havde grimme løber. Alle skrev om det. Alle skrev, at der var noget galt. Men jeg kunne ikke selv se det. Men da det gik op for mig, at de havde ret, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få det ud.

- Jeg drak og festede sorgerne væk

Sarah Tiedt fortæller, at hun har modtaget mange søde beskeder, siden hun er begyndt sin 'forvandling' og blandt andet har fået filleren ud af sine læber.

- Jeg modtager så mange beskeder. Det er helt vildt, og der er ikke en eneste ond besked. Det er vildt dejligt, og folk støtter virkelig op om mit forløb, siger hun.

Herunder kan du se et par før- og efterbilleder af Sarah Tiedt.

Opråb til andre
- Hvorfor er det, du vælger at fortælle åbent om det her?

- På den her måde kan jeg vise konsekvenserne af mine handlinger. Det er 100 procent et opråb. Ikke kun til unge, men til alle. Det er ikke et opråb om, at man skal stoppe med at få lavet filler. Jeg mener, at man skal gøre lige præcis det, der gør en glad. Men det er et opråb om at passe på og huske at stoppe, mens legen er god, siger hun og fortsætter:

- Og en opfordring til at prøve at lytte på dem, der siger, at man ikke behøver mere. Lad være med at ignorer, hvad folk siger. For man stirrer sig blind. Jeg ville ikke indse, at nok var nok. For eksempel med min numse, hvor jeg ville have meget mere fedt i, end hvad lægen anbefalede. Heldigvis lod han mig ikke gøre det. Men jeg ville ikke indse det. Så det handler om at gøre det med omtanke og lytte til de folk, der ved noget om det.

- Jeg drak og festede sorgerne væk

- Men kan du forstå, at der er nogen, der synes, at dit opråb er lidt dobbeltmoralsk - du har jo samtidig fået lavet tænder, bryster og meget andet?

- Jeg forstår godt deres spørgsmål og frustration. Det bunder i, at folk ikke forstår mit budskab. Jeg vil ikke give et budskab om, at de skal være naturlige, og at de ikke skal have lavet ting. Jeg prøver at fortælle, at de skal gøre, hvad der gør dem glade. Men de skal passe på med at blive blinde på det, siger hun og fortsætter:

- Jeg er ikke pludselig imod kosmetiske operationer. Jeg er heller ikke imod det falske look. Det er ikke et opråb om, at man skal gå naturligt. Jeg føler heller ikke nu, at jeg er naturlig. Jeg har fået lavet næse, tænder, numse, bryster. Jeg har sagt, at jeg gerne vil have et mere naturligt look, men ikke at jeg bliver naturlig. Men det vigtige er, at du skal gøre, hvad der gør dig glad, men lade være med at stirre dig blind og overdrive, som jeg gjorde.

- Hvordan har du det så med dit udseende nu?

- Jeg har det meget bedre. Jeg har fået min filler ud, og mine tatoverede øjenbryn er blevet fjernet, og jeg har fået hår igen. Det er simpelthen så rart, og jeg er meget mere glad nu.

Herunder kan du læse meget mere om Sarah Tiedts vilde forvandling og se flotte billeder fra hendes tid på 'Paradise Hotel' (+)

Se billederne: 'Paradise'-babe fortryder indgreb