Vind et fotoshoot med Mette Munkø

Nudeart-modellen samler ind til familier til kræftramte børn

Mette Munkø vil gerne hjælpe familier med kræftramte børn. (Foto: Jan Hansen/jh67.dk).
Mette Munkø vil gerne hjælpe familier med kræftramte børn. (Foto: Jan Hansen/jh67.dk).

Hun har i flere år været en af de mest anerkendte nudeart-modeller herhjemme. Og nu kan du få chancen for at komme med og overvære et af hendes fotoshoots.

Nudeart-modellen Mette Munkø samler nu penge ind til familier til kræftramte børn ved to arrangementer.

- Jeg er blevet bedt om at stille op i arrangementet 'cool car race', der er et løb, der bliver kørt af private folk, cirka 30 biler, for på vejen at samle ind til pårørende til kræftramte børn. Man vinder ikke ved at komme først, men man vinder æren ved at samle mest ind, siger Mette Munkø til Ekstra Bladet.

(Foto: Jan Hansen/jh67.dk).
(Foto: Jan Hansen/jh67.dk).
 

Hun kører sammen med rigmanden Jacques D. Møller, der er direktør i IT-firmaet JDM. Jacques er blandt andet kendt fra tv-programmet Liebhaverne'.

Asschenfeldt i byen med champagnepigen

Ud over at samle ind på vejene, udlodder Munkø chancen for at være med på et af hendes shoots.

(Foto: Kurt Johansen).
(Foto: Kurt Johansen).
 

- Vi har i vores bil tilknyttet et mobilepay-nummer, hvor folk kan donere og har lagt sidste hånd på en auktionshjemmeside, så jeg kan udlodde et shoot til højeste bud, så vi også får folk op af stolene. I første omgang var det kun meningen, at selve shootet skulle udloddes til de 60 personer, der deltager i løbet, men vi tænkte, at det jo kunne være bedre at sætte fokus på det gode formål i hele Danmark og give alle muligheden for at komme med et bud, da rigtig mange personer efterhånden har bedt om at komme med mig på shoot, eller ønsker mig som model til noget bestemt, siger nudeart-modellen.

(Foto: Jan Hansen/jh67.dk).
(Foto: Jan Hansen/jh67.dk).
 

Hver bil under den ene del af indsamlingen har et tema og Mette Munkø er med i 'James Bond'-bilen.

Læge til model: Dine bryster er perfekte

- Derfor er jeg med. Jeg er jo Bond-baben. Det har dog været en hemmelighed indtil nu. Det er i bund og grund et løb for diverse rigmænd, hvor de betaler for at stille op med deres biler. Jacques har flere år vundet æren af at samle flest penge ind, siger hun.

(Foto: Jan Hansen/jh67.dk).
(Foto: Jan Hansen/jh67.dk).
 

klokken otte her til morgen blev der åbnet for donationer via MobilePay på dette nummer: 3000. Skriv 007 i kommentarfeltet..

Asschenfeldt gav champagne til nudeart-model

Og klokken otte i aften åbnes der op for, at man kan byde på at overvære et shoot med Munkø på dette site.