Annonce:
Annonce:

Viser hemmelig kæreste frem

Karina von d'Ahé kunne sidste år afsløre, at hun havde fundet kærligheden. Nu viser hun kæresten frem for sine følgere

Karina von D'Ahé var tidligere med i 'Forsidefruer'. Nu er hun af Danmarks største beauty-influencere. Foto: Henning Hjorth
Karina von D'Ahé var tidligere med i 'Forsidefruer'. Nu er hun af Danmarks største beauty-influencere. Foto: Henning Hjorth
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den tidligere 'forsidefrue' Karina von d'Ahé var smaskforelsket, da hun for omtrent et år siden troppede op på den røde løber og fortalte, at hun havde fundet kærligheden.

- Vi har været sammen siden august. Vi lærte hinanden at kende efter Amalies 30-års fødselsdag, hvor vi havde filmet og var blevet godt fulde. Og så gik vi indenfor, da vi var færdige med at filme - der stod han i baren, forklarede hun og understregede samtidig, at hun ikke kom til at hive kæresten med på den røde løber:

- Det her handler om at netværke for mig, og det er mit arbejde. De fleste piger jeg kender, som kommer til de her arrangementer, er også alene, fordi det er vores arbejde, sagde hun.

Karina von d'Ahé var et stort smil, da hun fortalte om sin forelskelse.

Annonce:

Nu lader det dog til, at Karina von d'Ahé er klar til at dele lidt mere ud af kærlighedslivet til sine mere end 100.000 følgere.

I hvert fald viser hun nu i et opslag på Instagram fra en ferie til Mexico kæresten frem.

'Bedste ferie ever', skriver hun til opslaget efterfulgt af en hjerte-emoji.

'Forsidefruer' lukket ned
Karina von d'Ahé meddelte allerede i december 2021, at hun havde valgt at stoppe i 'Forsidefruer', hvor man over en årrække og gennem en lang række programmer kunne hende og de andre forsidefruer, Amalie Szigethy, Janni Ree, Jackie Navarro, Gunnvør Dalsgaard, Tina Lund og Sarah Louise Christiansen.

Få måneder efter kom meldingen fra TV3, at man havde valgt at lukke programmet på ubestemt tid, og det kom bag på Karina von d'Ahé.

- Jeg fik et kæmpe chok. Jeg fik en gavekurv fra TV3 en fredag eftermiddag, hvor der stod 'Tak for nu'. Så tænkte jeg, at det var mærkeligt, fordi den havde de også sendt for tre måneder siden.

- To timer efter kunne jeg se, at det var fordi, de også havde meldt det ud til de andre deltagere. Det var trist, sagde hun dengang.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Karina von d'Ahé, men det har ikke været muligt.

Hør Jens 'The Beast' fortælle om sit liv med kriminalitet, træning og et misbrug af paraffin-olie i podcasten 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: