Annonce:
Annonce:

Viser ny kæreste frem for første gang

Nu viser Ditte Julie Jensen sin kæreste frem for første gang

Ditte Julie Jensen viser nu sin kæreste frem for første gang. Foto: Henning Hjorth
Ditte Julie Jensen viser nu sin kæreste frem for første gang. Foto: Henning Hjorth
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I april måned sidste år blev det på dramatiske vis offentliggjort, at 'Den store bagedyst'-deltageren Ditte Julie Jensen skulle skilles.

Hendes mand - nu eksmand - Marck Topgaard, lagde en video ud på Instagram, hvor han smed sin vielsesring i skraldespanden.

'Bagedyst'-darling skal skilles

Siden har den dygtige amatørbager og driftige iværksætter ikke lagt skjul på, at det var barskt at blive skilt og ikke mindst hårdt at undvære sine to børn, når de var hos deres far.

Men siden er 'Bagedyst'-darlingen i den grad begyndt at smile igen, for hun har nemlig fundet kærligheden på ny. Hun har dog indtil videre gået meget stille med dørene i forhold til sin nye flamme og har endnu ikke haft ham med på den røde løber.

Nu viser hun dog ham frem for første gang på sin Instagram-profil og afslører, at hendes kæreste er iværksætteren Joakim Skak.

Annonce:

Tidligere onsdag mødte Ekstra Bladet Ditte Julie Jensen på Hotel D'Angleterre i forbindelse med lanceringen af skuespiller Claire Ross-Browns nye tøjkollektion. Her kom hun alene og havde altså ikke sin kæreste under armen, men hun satte gerne et par ord på, hvorfor hun indtil nu har holdt ham for sig selv.

Annonce:

- Det går rigtig godt. Han var ikke inviteret i dag, men vi skal til galla i aften sammen, så jeg viser ham frem i aften. Vi har bare haft brug for at have sådan en periode, hvor han skulle møde mine børn, og vi skulle finde ud af, hvordan og hvorledes det hele skulle være. Så vi har jo kendt hinanden i et år, men som venner, og vi har aldrig tænkt... At det kom lige pludselig tror jeg lige, at vi begge to har skullet sluge og mærke efter nede i maven. Jeg har egentlig ikke haft travlt med at dele det. Jeg har heller ikke lyst til, at det skal være sådan en ting, sagde hun med et smil.

Tv-kendis lagt for had over snot-billede: - Det er så ondskabsfuldt

Lige ved og næsten
Ifølge Ditte Julie Jensen har de nydt at lære hinanden bedre at kende, uden at deres forhold har været kendt i medierne.

- Jeg tror, at han er sådan lidt: 'Det er jo bare min kæreste'. Men hun er så bare lidt offentlig. Jeg vil mega gerne have ham med, for jeg vil gerne dele oplevelserne med ham. Jeg vil gerne være sammen med ham, og jeg vil også gerne have lov til at gøre det (rød løber, red.) med min kæreste, og vi har også nogen gange været lige ved. Men det har været for tidligt. Jeg skulle lige være i det selv. Det er stadig nyt, men samtidig har man bare lyst til at råbe: 'Se ham. Han er så sød' til hele verden, fordi man er glad og nyforelsket, sagde hun med et smil.

Annonce:

Ditte Julie Jensen og kæresten bor endnu hver for sig, og sådan bliver det ved med at være for nu.

- Han bor i Jylland, så der er langt til Aalborg. Og sådan skal det blive et godt stykke tid endnu. Det er også det, der gør, at det forbliver spændende, sagde hun og fortsatte:

- Der går en flyver. Det er hurtigt. Han bor tæt på Aalborg Lufthavn. Jeg bor tæt på Kastrup Lufthavn. Så det er egentlig helt okay, og han har mega meget arbejde i København, fordi han er selvstændig ligesom mig, så han er her rigtig ofte. Det fungerer rigtig fint. Det er vidunderligt. Det er dejligt, og så kan man også savne hinanden lidt.

Ditte Julie Jensen og Joakim Skak. Foto: Mogens Flindt
Ditte Julie Jensen og Joakim Skak. Foto: Mogens Flindt

Ekstra Bladet mødte senere på aftenen Ditte Julie Jensen igen. Denne gang til gallapremiere på filmen 'The Gentlemen' i Big Bio i Nordhavn.

Her havde hun som lovet sin nye kæreste under armen.

- Det er svært at holde det hemmeligt, når man går og er så glade, sagde en glad Ditte Julie Jensen og fortsatte:

- Jeg ønsker oprigtigt ikke at gøre et stort nummer ud af det, for det synes jeg ikke, at det er. Men så er der ikke så meget hemmelighedskræmmeri, og så kan vi bare få lov til at lade det være naturligt.

Ditte Julie og kæresten. Foto: Mogens Flindt
Ditte Julie og kæresten. Foto: Mogens Flindt
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: