Vladimirs kone: Derfor forlod jeg Timm

En uforløst sorg gjorde Katrine Engberg ude af stand til at mærke dem, hun elsker. Derfor forlod mand og barn

- Jeg har svært ved at forestille mig, at vi får en krise, der kiler sig ind imellem os på den her måde igen, men man skal jo aldrig sige aldrig, siger Katrine Engberg, der nu igen danner fast par med Timm Vladimir. Foto: Henning Hjort
- Jeg har svært ved at forestille mig, at vi får en krise, der kiler sig ind imellem os på den her måde igen, men man skal jo aldrig sige aldrig, siger Katrine Engberg, der nu igen danner fast par med Timm Vladimir. Foto: Henning Hjort
Følg Danske kendte

I september måned sidste år meddelte Timm Vladimir på sin Instagram-profil, at han og hans kone, Katrine Engberg, var gået hver til sit. I opslaget gjorde de det helt klart, at de ikke ønskede at kommentere sagen yderligere.

En måned senere havde tv-værten og forfatteren genfundet gnisten og trak deres brud tilbage.

Timm Vladimir: Skilsmisse droppet

Samtidig begyndte de at skyde på medierne og kalde hele historien for en ’avisand’.

- Det var en af de ting, der blev blæst op. Vi havde nogle problemer på et tidspunkt, men vi har aldrig skulle skilles. Det stod i én avis, og så skrev alle andre af efter den. Det er også nemmere end at spørge selv, sagde Vladimir i december til Ekstra Bladet.

Timm Vladimir: Skilsmisse var en avisand

Forvirringen virkede total. Var parret sammen eller ej? Måtte der spørges til bruddet? Hvad var der sket mellem Katrine Engberg og ’Den store bagedyst’-værten.

I denne uges udgave af Alt for damerne fortæller Katrine Engberg sin version af efterårets ægteskabelige krise.

Den bunder ifølge forfatteren i hendes fars død tre år tidligere. Dødsfaldet kom pludseligt, og Katrine Engberg fik ikke bearbejdet det. I efteråret 2016 indhentede sorgen hende. Den var ved at kvæle hende, som hun beskriver det. Derfor måtte hun væk. Væk fra sin mand og deres fælles søn.

– Det var mig, der sagde: ’Nu går jeg min vej’. Til sidst kunne jeg ikke engang gengælde Timms kys. Jeg tænkte, at så måtte det simpelthen være, fordi vi ikke skulle være sammen længere. Jeg måtte have flyttet mig. Jeg kunne ikke finde forbindelsen igen, og det eneste, jeg fantaserede om, var at være alene og skrive, fortæller hun i interviewet med Alt for damerne.

Paris
Katrine Engberg flyttede 50 meter væk fra Timm Vladimir og sønnen Cassius. Men hendes plan var at rykke teltpælene helt op og flytte til Paris for at skrive.

Så langt nåede forfatteren dog ikke, før hun fik kontakt med en traumeterapeut, der hjalp hende i gang med at få bearbejde den hengemte sorg over sin fars død.

– Der var da et kæmpe oprydningsarbejde og en tillid, der skulle genopbygges. Det siger ret meget om Timm, at han har kunnet rumme den form for svigt, som jeg har udsat ham for. Han endte med at tilgive mig, så vi har meget aktivt valgt hinanden på ny, siger Katrine Engberg, der ikke vil tage sig af, hvad folk tænker om det midlertidige brud.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt