Vred TV 2-vært plyndret: Det slutter her

Dennis Ritter har endnu en gang fået stjålet sin cykelsamling, og det har sportsværten nu taget alvorlige konsekvenser af

Dennis Ritter her i kommentatorboksen ved Tour de France. (Foto: Claus Bonnerup)
Dennis Ritter her i kommentatorboksen ved Tour de France. (Foto: Claus Bonnerup)
Følg Danske kendte

Det var en harmdirrende Dennis Ritter, der fløj til tasterne onsdag formiddag.

Forleden nat blev Ritter nemlig offer for tyveri endnu en gang, og tyvene gik målrettet efter hans cykelsamling. Det har den populære TV 2-sportsvært nu taget en trist konsekvens af.

- Jeg synes fandeme, jeg knokler hårdt for mine ting, opfører mig ordentligt overfor alle og prøver det bedste, jeg har lært at være et godt menneske. Og jeg elsker at cykle, men det slutter her, skriver den 44-årige journalist på sin Facebook-profil.

- Jeg tør ikke længere have cykler stående, fordi folk i det her land ikke kan opføre sig ordentligt og lade andres ting være i fred. Det har efterladt mig trist, frustreret - til tider hidsig - men det meste af tiden bare hamrende ked af det, for det betyder enden på en elsket livsstil, lyder det fra Ritter.

Fremtid på rulleski
TV 2-profilen vil fremover droppe sin elskede cykling til fordel for løbetræning og rulleski og gardere sig ved at sætte blandt andet ekstra alarmer op.

- Det er bare ikke i orden, at man skal se sig nødsaget til at træffe en sådan beslutning. Det er ikke i orden, at man ikke kan have sine ting i fred, raser Ritter i opslaget om den triste konsekvens af plyndringerne.

Dennis Ritter, der glædeligt deler sin passion for cykelsporten på sin Twitter-profil, plejer blandt andet at dække Tour de France for TV 2 med blandt andre Jørgen Leth og Rolf Sørensen.

Læs hele Ritters opslag HER.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.