Wafande efter ny tatovering: Undskyld mor

Charmøren har fået tatoveret en abe, der bærer en hjelm med et fredssymbol på hele sin ene hånd - se den utrolige tatovering

Wafande -undskyld mor. Foto: Jonas Olufson
Wafande -undskyld mor. Foto: Jonas Olufson

'Gi' mig et smil'-sangeren Wafande har ekstra meget at smile af for tiden.

Den 33-årige sangcharmør har nemlig prydet hånden med en ny tatovering, som han stolt viser frem på Instagram.

- Undskyld, mor. Men jeg elsker denne freds-abe, skriver 'Voice'-dommeren efterfulgt af hashtaggene 'for evigt ung', 'vanvid' og 'jeg elsker den'.

Wafande stoppede slagsmål til sin egen koncert. DK MusikNYT Dansk musiker hopper ned fra scenen for at stoppe slagsmål

Wafandes tus forestiller en abe, der bærer en hjelm med et fredssymbol på, og tatoveringen er sangerens seneste tilføjelse til sin i forvejen blækdækkede krop.

Se Wafandes vilde tatovering her:

Glad for Afrika
Musikeren har både danske, franske og flere afrikanske aner, og relationen til sine rødder i kontinentet hyldede han med en tatovering af en savanne i 2012.

Hitmageren har også flere citater tatoveret på kroppen. Blandt andet teksterne: "Friends are family you choose" (venner er familie, du vælger, red.) og "Find dine rødder, vær stolt af, hvad du har, men mest af alt din mor og far".

Dansk politik Wafande undskylder billede af Støjberg som nazistisk brystbombe

Foruden at optræde med sin reggaeinspirerede musik er Wafande også coach i "Voice Junior", som ruller over skærmen for fjerde gang til efteråret. Ud over sin solokarriere er Wafande aktuel i soulsamarbejdet Black Dylan.