X Factor-vært: Flytter snart sammen med kæresten

Sofie Linde og kæresten Joakim Ingversen stod i efteråret frem som kærester, og ifølge X Factor-værten går der ikke lang tid, før parret også er flyttet sammen

X Factor-vært: Flytter snart sammen med kæresten

Se interviewet med Sofie Linde, da hun blev præsenteret som vært på det populære program

X Factor-værten Sofie Linde og kæresten, tv-værten Joakim Ingversen, fortalte i efteråret, at de var blevet kærester - og nu tager parret snart næste skridt og flytter sammen.

Det fortæller Sofie Linde lørdag aften til Ekstra Bladet ved DR's indsamlingsshow 'Danmarks Indsamling 2016', der finder sted i Tivolis Koncertsal.

På spørgsmålet om, hvorvidt parret er flyttet sammen, svarer den 26-årige tv-værtinde:

- Ja - snart er vi. Lige nu har jeg en lejlighed et sted og er også meget hos Joakim. Så jeg er meget over det hele, siger hun, men vil ikke uddybe, hvad 'snart' dækker over.

X Factor-vært: Det var et tvangsægteskab

Parret stod for første gang offentligt frem som kærester ved premieren på Lille Per-filmen 'Far til fires vilde ferie'. Her fortalte de, at de havde været sammen i 'mere end et halvt år'.

Sofie Linde ved 'Danmarks Indsamling' (Foto: Mogens Flindt).
Sofie Linde ved 'Danmarks Indsamling' (Foto: Mogens Flindt).
 

Linde om live-shows: Sindssygt mange ting kan gå galt
Sofie Linde glæder sig til, at X Factor-liveshowene begynder den 19. februar - men hun er sikker på, at hun også bliver nervøs:

- Der er sindssygt mange ting, der kan gå galt, men det er også det, der er det fede ved live tv. Så det, som man i virkeligheden er nervøs for, er det, man skal elske og omfavne, siger hun og afslører, hvad hun vil opmærksom på:

- Jeg tror, den største udfordring er at være den bedst mulige vært. De bedste værter er dem, der får deltagerne og dommerne til at udkomme godt. Så hvis de føler sig trygge, føler jeg, at jeg har gjort mit job godt.

X Factor-dommer i modvind på grund af Marie-gate

- Kunne du selv have fundet på at stille op i X Factor?

- Hvis jeg kunne synge, så havde jeg gjort det. Det kan jeg så virkelig ikke, lyder det med et grin fra Sofie Linde.

Tv-vært Joakim Ingversen (Foto: jonas Olufson).
Tv-vært Joakim Ingversen (Foto: jonas Olufson).