'X Factor'-værters lejlighed til salg: Kom med indenfor

Sofie Linde Ingversen og Joakim Linde Ingversen har sat deres lejlighed på Østerbro til salg for 6,8 millioner kroner

Parret riskerer at få meget travlt. De har for nylig fået et barn sammen, og nu skal de måske også snart flytte. Foto: Mogens Flindt
Parret riskerer at få meget travlt. De har for nylig fået et barn sammen, og nu skal de måske også snart flytte. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sofie Linde og husbonden Joakim har sat deres store lejlighed i københavnerbydelen Østerbro til salg.

163 kvadratmeter bolig får en eventuel køber at boltre sig på. Parret har gennemrenoveret deres lejlighed, så den nye køber blandt andet vil kunne placere sit stel og sine gryder i et snedkerkøkken.

Det skriver Boliga Kendte.

Alt godt her i livet har en pris, og det gælder også for Sofie og Joakim Linde Ingversens måske snart tidligere bopæl. Lejligheden er sat til salg for 6.798.000 kr.

Kom med indenfor her.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sofie Linde Ingversen eller Joakim Linde Ingversen, eller svar på, hvorfor de har valgt at sætte lejligheden til salg.

'Jeg kan bekræfte, at Sofie og Joakim har sat deres lejlighed til salg, men der er ikke yderligere kommentarer', skriver parrets management-ansvarlige Line Breinholt i en mail.

Herskabslejlighed
Det er dog ikke alt i lejligheden, der er nyt.

Der er bevaret herskabelige detaljer som en kamin i en af de tre stuer - eller som det lyder i salgsopstillingen hos Lokalbolig Østerbro, der har lejligheden til salg: 'Her møder nyt og gammelt med andre ord hinanden i et velfungerende samspil'.

Sofie Linde er nok for mange særligt kendt for fredag efter fredag at styre slagets gang, når 'X factor' ruller over skærmen.

Ægtemanden Joakim Linde Ingversen er også tv-vært, og han var blandt andet vikar for Sofie Linde, da hun netop havde født parrets første barn.

Han har derudover været vært på programmet Bingo Banko, og så har han vundet Vild med Dans tilbage i 2012.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind