'X Factor'-vinder om iskold Blachman: - Jeg er ked af det

Forholdet til mentoren Thomas Blachman er stendødt

- Jeg har ikke lovet ham en skid, lød det Blachman om sin tidligere vinder på pressemødet før næste sæsons X Factor. Video: Max Madsen

Kristian Kjærlund, der sidste år vandt 'X Factor' sammen med Thomas Blachman, har ikke haft den bedste start på sin nylige færd som professionel musiker.

På årets Smukfest var der ifølge Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo kun 200 mennesker (Inklusive hans far og lydmanden) til stede under koncerten.

 

Kristian Kjærlund på Sherwood Scenen under Smukfest 2019. Foto: Per Lange
Kristian Kjærlund på Sherwood Scenen under Smukfest 2019. Foto: Per Lange

- Der var skybrud tre minutter inden koncerten, og jeg havde fået at vide, at der kunne være kommet 50 mennesker. Der var nogle pointer fra anmelderne, jeg godt kunne tage til mig, men alt i alt var jeg godt tilfreds, lød det fra 23-årige Kristian Kjærlund.

Forholdet til hans mentor, Thomas Blachman, er ikke blevet helt, som han havde håbet.

- Jeg er ked af, at vi ikke snakker sammen. Det er ærgerligt, men det er ikke noget, jeg ikke havde forventet, fortæller Kristian Kjærlund, der i ugerne efter 'X-Factor' indspillede musik på Ibiza og derfor ikke fik taget kontakt til sin mentor.

I et interview med Ekstra Bladet fortalte Blachman, at han er ligeglad med, hvad Kristian Kjærlund render og laver.

- Det rager mig en skid, hvad fanden de foretager sig bagefter, de unge mennesker. Det er ikke en del af min opgave. De kan blive tandteknikere eller journalister på Ekstra Bladet. Det hedder almindelig menneskelig frihed. De melder sig til et subkulturelt format, der eksploderer over 12 uger, mens der sidder en million mennesker og ser på det. Og der er det en magtdemonstration i Kristians tilfælde, hvad fanden der skete med ham. Han gjorde det sindssygt godt i programmet, udtalte Thomas Blachman tidligere til Ekstra Bladet.

Thomas Blachman er vært for 13. gang på 'X Factor'. er Foto: Jonas Olufson Underholdning Iskold Blachman om sidste års 'X Factor'-vinder: Jeg har ikke lovet ham en skid

- I har ikke talt sammen siden 'X Factor'?

- Nej, Nu er den nye sæson jo startet, så jeg tænker, at det er lidt sent, siger Kjærlund, inden han fortsatte videre til det stort anlagte comedy-show, der kan ses på TV2 Zulu og TV2 Play på søndag.

Kristian Kjærlund har måttet droppe ud af studiet for at være med i 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio 'X Factor'-vinder dropper ud