YouTubere støtter 'Anden': Han var genial

Fie Laursen har allerede været ude med en skarp kritik af Anders Matthesen ovenpå hans optræden til Guldtuben. Andre YouTubere kalder indslaget for genialt og grineren

Se Anders Matthesens heftigt debatterede optræden her. (Video: Splay)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Til ’Guldtuben’ i lørdags tog arrangørerne røven på alle, da de fik Anders Matthesen forklædt som karakteren Jannik Rundholdt til at overrække aftenens hovedpris som ’Årets bedste på Youtube’.

Her brugte han et komikkens fænomener ’roasting’ til at præsentere de nominerede. At ’roaste’ nogen vil sige, at man sviner dem til.

'Anden's  optræden har efterfølgende skabt en større debat.

Tidligere har Fie Laursen sagt, at Anders Matthesens optræden var malplaceret og ikke hørte sig til med tanke på aftenens publikum, der hovedsageligt bestod af børn og unge.

Fie Laursen slår igen: Du er ikke så relevant mere, Matthesen

Går han over stregen? Forklædt Anders Matthesen sviner YouTubere

'Anden' i forklædning som 'Jannik Rundholdt', der har delt vandene efter sin optræden til 'Guldtuben' forleden. Foto: Henning Hjorth
'Anden' i forklædning som 'Jannik Rundholdt', der har delt vandene efter sin optræden til 'Guldtuben' forleden. Foto: Henning Hjorth

'Genialt' og 'voldgrineren'
Hos to andre YouTubere har piben dog en helt anden lyd. Rasmus Brohave og Albert Dyrlund, der begge var nomineret til ’Årets bedste på Youtube’ – og dermed også stod for skud, hilser ’Anden’s indslag velkomment.

- ’Anden’s roast var genial og muligvis den sjoveste del af showet. Jeg var henne og snakke med ham (Anden, red.) bagefter. Der var intet dér – overhovedet, fortæller Rasmus Brohave til Ekstra Bladet.

Ligesom Rasmus Brohave synes Albert Dyrlund, den ene halvdel af ’Novopleco’, også, at Anders Matthesens indslag var forfriskende og sjovt, selvom han i starten ikke lagde mærke til det selv.

- Jeg stod i baren, da ’Anden’ begyndte at roaste. Det var først, da Anton pegede op på storskærmen og gjorde mig opmærksom på det, at det gik op for mig. Jeg synes, at det var modigt gjort, og så var det jo bare voldgrineren, fortæller Albert Dyrlund, der fik på puklen for sine sange.

Alexander Husum og Astrid Olsen har ingen kommentarer til 'Anden's optræden meddeler Martin Wiinholt, direktør i Gonzo Media.

Jeg siger ikke, du ligner Super Mario uden overskæg... Se Matthesens hilsen til Fie Laursen her. (Video: Splay)

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+