Zangenberg fortæller om sine gode gerninger

Skuespillerinden Julie Zangenberg fejrede sin 28-års fødselsdag ved at give kage til syge børn på hospitalet

Julie Zangenberg tænker på de syge i julen. Foto: Per Rasmussen
Julie Zangenberg tænker på de syge i julen. Foto: Per Rasmussen

De fleste ville nok vælge at fejre deres fødselsdag med lagkage og fest i familiens skød.

Men da skuespillerinden Julie Zangenberg i denne uge fyldte 28 år, var hun ikke tvivl om, at hun i stedet ville bruge dagen på at gøre noget godt for andre.

I et nyt indlæg juliezangenbergblog.dk beskriver den blonde skuespillerinde, at hun brugte det meste af sin nylige fødselsdag på Rigshospitalets børneafdeling.

- Hvis jeg kunne få tankerne hen på andet end sygdom for bare fem minutter for nogle af de seje børn derinde, var det min bedste fødselsdagsgave, skriver Julie Zangenberg i blogindlægget.

Julie Zangenberg fortæller om sine gode gerninger på sin blog. Foto: All Over
Julie Zangenberg fortæller om sine gode gerninger på sin blog. Foto: All Over
 

Stor lagkage
Skuespillerinden havde medbragt en stor lagkage, som hun delte ud til børnene på afdelingen. Og fordi hun har selv har haft sygdom tæt inde på livet i sin familie, føler hun stærkt med de forældre, der skal se deres børn i den situation.

- Det er bare forkert, at børn kan blive så syge. Naturstridigt. Og hårdt for hele familien omkring dem - forældrenes værste mareridt, skriver hun.

Julie Zangenberg slutter blogindlægget med at takke Rigshospitalet for at lade hende komme på besøg. Hun opfordrer alle til at have mere fokus på syge børn og unge.

- Vi må donere, hvad vi kan til forskning og hjælp på dette område, lyder det.

Læs hele Julie Zangenbergs blogindlæg HER