Zangenberg: Jeg er bitch'en

Den 26-årige skuespiller er med i Tivolis opsætning af 60-musicalen 'Hairspray'

Julie Zangenberg skal med egne ord spille bitchen i Tivolis opsætning af 60'er-musicalen 'hairspray'. (Foto: Anthon Unger)
Julie Zangenberg skal med egne ord spille bitchen i Tivolis opsætning af 60'er-musicalen 'hairspray'. (Foto: Anthon Unger)

De seneste år har Julie Zangenberg arbejdsmæssigt koncentreret sig om film og tv-serier, men nu er tiden kommet til endnu engang at tage en tur på de skrå brædder.

Som Ekstra Bladet i går kunne skrive, er den 26-årige skuespiller nemlig en del af holdet, når Tivoli til foråret 2016 har premiere på 60'er-musicalen 'Hairspray', hvor der med garanti bliver overflod at strutskørter, højt hår og store teenagedrømme.

- Jeg spiller bitchen, siger en glad Julie Zangenberg, da Ekstra Bladet møder hende på den røde løber til den danske gallapremiere på 'Insurgent', hvor hun var vært og derfor interviewede filmens hovedrolle-indehavere, Theo James og Shailene Woodley, på scenen i Imperial, inden filmen blev vist for det danske publikum.

- Jeg er pigen, der vil gøre alt for, at den nye pige ikke overtager rampelyset.

Filmnyheder Danske teenagere i ekstase over Hollywood-besøg

Julie Zangenberg (i hvid kjole) med resten af holdet, der skal stå på scenen i 'Hairspray'. (Foto: Jan Unger)
Julie Zangenberg (i hvid kjole) med resten af holdet, der skal stå på scenen i 'Hairspray'. (Foto: Jan Unger)

Med rollen som den opmærksomhedssøgende Amber Von Tussle debuterer Julie Zangenberg som musicalskuespiller.

- Jeg glæder mig virkelig meget. Vi går i gang med at øve til efteråret, og så er der premiere til marts næste år, siger hun.

Udover Julie Zangenberg medvirker også Aqua-Lene, Silas Holst, Martin Brygmann, Caroline Henderson, Johannes Nymark og Jesper Lohmann i 'Hairspray'.

Hovedrollen som teenageren Tracy Turnblad, der drømmer om en dansekarriere på trods af, at hendes krop ikke ligner den klassiske dansers, er endnu ikke besat.

Tre af hovedpersonerne i 'Hairspray': Julie Zangenberg, Johannes Nymark og Silas Holst. Foto: Jan Unger Event & Kultur Silas og Johannes sammen i musicalen Hairspray

Herunder kan du se Julie Zangenberg på scenen i Imperial, hvor hun torsdag aften interviewede Hollywood-navnene Shailene Woodley og Theo James i forbindelse med gallapremieren på 'Insurgent':

(Video og redigering: Jesper Rise Børjesen)