Efter narkodom: Nu skifter Medina navn igen-igen-igen

Popstjernen Medina skiftede kortvarigt navn til Frederikke Hansen, men nu har hun skiftet sit navn tilbage

Tidligere på måneden blev Medina idømt en bøde på 43.500 kroner samt en frakendelse af kørekortet i tre og et halvt år for at have kørt bil, mens hun var påvirket af alkohol og kokain

Frederikke, Andrea og Medina. Kært barn har mange navne, og nu har popstjernen Medina skiftet sit borgerlige navn fra Frederikke Hansen til Medina Danielle Oona Valbak - igen.

Det skriver Se og Hør.

En gennemgang af cvr-registeret dokumenterer navneskiftet yderligere. Det er ikke længere muligt at slå popsangerinden op i cpr-registeret. Her har hun fået navne- og adressebeskyttelse.

Så sent som i februar skiftede sangeren sit navn fra Medina Danielle Oona Valbak til det mere simple Frederikke Hansen. Tilbage i 2003 skiftede hun også navn - den gang fra Andrea Fuentealba Valbak.

Det er ikke første gang, at Medina ændrer navn. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Nu igen: Medina ændrer sit navn

Denne gang kommer navneskiftet kommer få dage efter, at popstjernen fik en dom for at køre bil i spiritus- og narkopåvirket tilstand. 

Medina blev idømt en bøde på 43.500 kroner samt en frakendelse af kørekortet i tre og et halvt år for at have kørt bil, mens hun var påvirket af alkohol og kokain.

Medina modtog i dag en bøde på 23.000 for at have kørt bil med alkohol i blodet og 20.500 for at have kørt bil med kokain i blodet. Foto: Anthon Unger Danske kendte Medina dømt for narkokørsel

396 kommentarer
Vis kommentarer