Efter tre år på havet: Nu vender Havana hjem

Tre års eventyr er ved at nå sin afslutning for Theis og Emil Beha Erichsen. Den 15. juli sejler de ind i Københavns Havn

De to eventyrlystne brødre Theis og Emil Beha Erichsen har sat kursen mod hjemlige kyster og er snart tilbage på dansk grund. Foto: Nordisk Film TV/TV 2
De to eventyrlystne brødre Theis og Emil Beha Erichsen har sat kursen mod hjemlige kyster og er snart tilbage på dansk grund. Foto: Nordisk Film TV/TV 2
Følg Underholdning

Hundredtusindvis af seere har fulgt to unge mænds rejse fra Københavns Havn over det gigantiske Atlanterhavet, de caribiske paradis-øer og aktive vulkanøer i Stillehavet i program-serien 'Kurs mod fjerne kyster' på TV2.

Men efter tre år på verdenshavene er eventyret ved at lakke mod enden for Theis og Emil Beha Erichsen, sønner af den kendte tv-vært Mikkel Beha.

Familie-båden, Havana, er nemlig tilbage på europæisk hav og har sat kurs mod de hjemlige kyster i Danmark.

- Nu er vi så tæt på at være hjemme, som vi overhovedet kan komme. Vi er lige nået til Holland og har virkelig sat kursen hjemad nu, fortæller Emil Beha Erichsen til TV2.

Alle velkomne ved hjemkomst
Havana ventes at kaste anker for sidste gang (i denne omgang) den 15. juli klokken 12.00 ved Toldboderne i København, og her inviteres alle til at komme og hilse på brødrene - og resten af familien, som også deltager i programmerne.

Siden den seneste sæson rullede over skærmen har de to eventyrlystne brødre blandt andet sejlet i Malaysia og Indonesien, hvor de både har hilst på orangutanger og komodoveraner.

Selvom drengene kommer hjem i juli, må seerne dog vente til vinter med at se resten af turen på tv.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind