Ekspert: Lukas Grahams privatliv rager ikke os

Den eksponerede stjerne er særdeles god til at holde sit privatliv hemmeligt for pressen. Her fortæller kendiskspert Dan Rachlin, hvordan det kan lade sig gøre at holde private detaljer for sig selv, når man er så stort et navn

Torsdag kom det frem, at den unge, danske superstjerne Lukas Graham fra september må sætte musikken lidt på pause, da han til den tid skal være far.

Når en dansk musiker brager igennem og pludselig er på alles læber, er der rift om citaterne. Det oplever verdensstjernen Lukas Graham om nogen i øjeblikket. Men netop forsanger i Lukas Graham, der går under det borgerlige navn Lukas Forchammer, er lykkedes utroligt godt med at værne om sit privatliv midt i al succesen.

Se i klippet øverst Dan Rachlin fortælle om Lukas Grahams evne til at docere presseomtale og værne om de private detaljer.

Den 27-årige sanger Lukas Graham skal være far. (Foto: AP) Danske kendte Lukas Graham skal være far

Ifølge kendisekspert, Dan Rachlin, er det hårdt arbejde både at slå igennem internationalt, men også at holde kortene tæt til kroppen, når spotlyset er på ham konstant.

- Han har fra ganske ung kendt til medierne og pressens opmærksomhed. Og i den årrække der har ligget imellem, har bandet og ham arbejdet enormt hårdt og koncentreret sig om det, siger Dan Rachlin, og hentyder til Lukas Grahams karriere som børneskuespiller i Krummerne tilbage i 90'erne.

(Foto: Chapman Baehler) Danske kendte Lukas i amerikansk magasin: Jeg har nosser nok til at sige nej

Er man celebrity eller kunstner?
Dan Rachlin understreger samtidig forskellen på at være en sanger, der er massivt til stede på de sociale medier og så en kunstner, der ønsker at promovere sig selv på nogle andre præmisser.

- Han er utroligt opmærksom på, at lade alle omkring sig vide, hvad der stikkes næsen i, og hvad der slet ikke skal sladres videre om til pressen, fortæller Dan Rachlin om de mennesker, der er en del af holdet omkring Lukas Graham.

Lukas Graham - det er stadig lige ved og næsten på den amerikanske singlehitliste for de fire københavnere. (Foto: AP) DK MusikNYT Lukas Graham frosset fast i USA

På trods af hårdt arbejde med musikken i fokus, har den unge sanger ikke haft travlt med at reklamere for sin person på de sociale medier, og giver meget sjældent interviews til danske medier.

Personligheden udebliver dog ikke
Ved samme lejlighed understreger Dan Rachlin dog, at der er masser af fortællinger om personen Lukas Graham at hente i hans mange personlige sangtekster.

- Han har i sin musik aldrig lagt skjul på detaljer om sin familie - og særligt farens død for et par år siden, så jeg synes bestemt ikke, at der er ting, vi mangler at få fortalt, siger Dan Rachlin.

På den amerikanske albumliste, Billboard 200, slog Lukas Graham dansk rekord søndag aften, da gruppens 'Blue Album' gik direkte ind på 3. pladsen.

18 kommentarer
Vis kommentarer