14 år efter den utrolige 1'er: Kultfilm får efterfølger

'The Incredibles' - på dansk, 'De Utrolige' - vandt to Oscars og fik en enorm fanskare. Toeren har været undervejs længe, men nu er første trailer til den ventetde film kommet. Se den her

Brad Bird, der instruerede etteren, står også bag 'The Incredibles 2'. Se traileren her

Mr. Incredible skal passe sit og sin kones nyfødte barn, Jack-Jack.

Det er alt, hvad vi ved om den kommende animationsfilm fra Disney Pixar, 'The Incredibles 2', der på dansk har titlen 'De Utrolige 2'. Filmen har været ventet i mange år af både børn og barnlige sjæle, og nu får de enormt mange fans endelig noget at hænge deres enorme forventninger på.

Traileren til filmen er nemlig landet - og du kan se den over artiklen

'The Incredibles 2' er instrueret af animationstroldmanden Brad Bird, der også instruerede etteren, der blev hyldet af publikummer og anmeldere. Filmen stak ud, da den tog ganske alvorlige emner, såsom identitet og familieliv, op - og er den eneste film fra Pixar med en såkaldt PG-rating- altså en aldersbegrænsning, der ikke er for alle.

Sådan afgøres aldersbegrænsning i USA

USA har et ret stramt aldersbegrænsningssystem, når det kommer til film. Det er Motion Picture Association of America, der afgør hvor aldersbegrænsningen skal sættes - eller hvordan den skal rates.

  • G-rated: En film til det generelle publikum. Denne film er for alle aldre, og forældre kan sagtens lade deres børn se filmen.
  • PG-rated: Måske ikke for alle børn. Derfor skal forældre tage stilling til, om det er passende for deres barn.
  • PG-13: Nok ikke passende for børn under 13. Forældre skal være meget opmærksomme, inden de lader deres teenager se filmen.
  • R-rated: Unge under 17-år skal se filmen med en voksen. Forældre rådes til at blive klogere på filmen, inden de lader deres barn se filmen.
  • NC-17: Kun for voksne. Ikke tilladt for børn og unge.

'The Incredibles' vandt to Oscars - en for bedste lydredigering og en for bedste animationsfilm. Den var desuden nomineret til to mere: bedste originale manuskript og bedste lydmiks.

Filmen har dansk premiere 30. august 2018.