Anmeldelse: 0 stjerner til pivringe sort komedie

'Fifty Shades of Black' er en usexet og umorsom omgang bras

Anmeldelse: 0 stjerner til pivringe sort komedie

Se traileren til filmen'Fifty Shades of Black'

Fifty Shades of Black. Instr.: Mike Tiddes. Premiere d. 4. februar 2016

Marlon Wayans, der spiller hovedrolle i og har skrevet manuskript til 'Fifty Shades of Black', fik en del succes med 'Scary Movie'-serien og prøver nu at gentage nummeret med denne spoof på fænomenet 'Fifty Shades of Grey'.

Det var som bekendt en succesfuld bog, der resulterede i en knap så succesfuld film.

Anmeldelse: Helt impotent
Den var faktisk så dårlig og bornert, at den nærmest var ufrivilligt komisk i sig selv, og det er jo lidt et problem, når man gerne vil gøre grin med den. Som titlen antyder, er stort set alle skuespillerne her sorte, men det er igen historien om en kikset jomfru, der indleder et forhold med en succesfuld forretningsmand.

Og så kører den ellers derudad med alle de dårlige og fladpandede lumre jokes, man kan tænke sig – gerne med fækalier inkluderet – uden at en eneste af dem sidder i skabet undervejs.

Så medmindre man synes, at tyndskid, impotens, for tidlig sædafgang og kvinder med hår på benene er det sjoveste, man kan forestille sig, bør man gå i en stor bue uden om disse fortrædeligheder.

Det er ikke engang dårligt på en interessant måde, bare blottet for talent på alle planer.

Hellere 'Badehotellet'

Jeg har anmeldt flere tusinder film i disse spalter, men kan med sindsro sige, at 'Fifty Shades of Black' er noget af det værste, jeg endnu har spildt min tid på. Jeg vil hellere tvangsindlægges til at se samtlige sæsoner af 'Badehotellet' i slowmotion end udsættes for et gensyn med denne uhyrlighed.

Ny film: 0 stjerner til ukomisk makværk
Fifty Shades of Black. Instr.: Mike Tiddes. Medv: Marlon Wayans, Kali Hawk, Affion Crockett, Fred Willard m.fl. 92 min. Premiere i 19 biografer