Anmeldelse: Alvin og det irriterende skodprodukt

Vi er nu nået til nummer fire i rækken af tåkrummende og skingre Alvin-film

Anmeldelse: Alvin og det irriterende skodprodukt

Se traileren til filmen

Alvin og de frække jordegern - på farten. Instr.: Walt Becker. Premiere d. 4. februar 2016

'Alvin og de frække jordegern - på farten' er den fjerde biograffilm i serien siden 2007 baseret på en irriterende hitsingle fra 1958 samt ikke mindst en efterfølgende animeret tv-serie.

Ingen af de forgående var synderligt gode for nu at udtrykke det diplomatisk. Det gælder også denne.

Animation med skingre gnavere

Endnu et skodprodukt uden hjerte og sjæl, hvor de tre gnavere med helium-stemmer skal igennem den ene ligegyldige batalje efter den anden indtil det hle til sidst som altid ender i fryd, gammen og en ulidelig sang.

En film hvis eneste ambition og forudsætning er at dræne familiebudgettet og fylde det med tomme kalorier. Det siger en hel del om niveauet, at de animerede pelsdyr trods de skærende vokaler fremstår mere troværdige en miserens 'rigtige' skuespillere. De skulle skamme sig, skulle de! Men det gør de nok ikke, så den eneste måde vi kan slippe for en femmer for er, hvis du skåner dit barn for uhyrlighederne og bliver væk for biografen.

Det vil alle være bedst tjent med, tro mig.

Gnavere uden bid

Alvin og de frække jordegern - på farten. Instr.: Walt Becker. Danske stemmer: Mads Knarreborg, Jens Andersen, Jens Jacob Tychsen, Peter Secher Schmidt m.fl. 87 min. Premiere i 81 biografer