Anmeldelse: Lille mis på speed

Den belgiske animationsfilm 'Det magiske hus' er fin underholdning for de mindste

Musen Marie og kaninen Jakob deler bestemt ikke tryllekunstneren Laurits’ fryd over katten Tordens ankomst til det magiske hus. (Foto: Angel Film)
Musen Marie og kaninen Jakob deler bestemt ikke tryllekunstneren Laurits’ fryd over katten Tordens ankomst til det magiske hus. (Foto: Angel Film)

 
Det magiske hus – 3D. Instr.: Ben Stassen og Jérémie Degruson. Premiere d. 8. januar 2015

Der er kattens til fart på i den belgiske, computeranimerede børnefilm ’Det magiske hus’, der trods et hidsigt fortælletempo hele tiden holder tungen lige i munden grundet en overskuelig og ukompliceret hovedhistorie, så selv de mindste kan følge med.

Filmanmeldelser Anmeldelse: Agenterne fra Antarktis

Efter at være blevet efterladt af sine ejere havner kattekillingen Torden i et faldefærdigt hus beboet af den godmodige tryllekunstner Laurits, hans mange dyr og sprællevende legetøj. Dog er den surmulende kanin Jakob og musen Marie ikke særligt imponerede over det hjemløse, orange pelsdyrs tilstedeværelse – så Torden må kæmpe med knurhår og klør for at bevise sit værd som en del af sin nye familie.

Katteallergi
I tilgift kører der en morsom sidehistorie om den onde nevø, der ser sit snit til at sælge det gamle hus, da Laurits efter en uheldig cykelulykke ender kortvarigt på hospitalet.

Det er bare svært at være ejendomsmægler i denne situation, når man er hårdt ramt af katteallergi.

Animations-sekvenserne er fejende flotte og imponerende detaljerede, og 3D-effekterne tager sig flot ud, især når historien flere gange udelukkende fortælles igennem kattens øjne.

En potevarm anbefaling herfra til 6-10-årige drenge og piger.

Det magiske hus – 3D. Instr.: Ben Stassen og Jérémie Degruson. Danske stemmer: Lars Mikkelsen, Elias Strube, Caspar Phillipson m.fl. 85 min. Premiere d. 8. januar 2015 i 38 biografer

0 kommentarer
Vis kommentarer