Anmeldelse: Slattent selvsving

Zac Efron og Seth Rogen fjoller sig fantasiløst gennem 'Bad Neighbours 2'

Se traileren til 'Bad neighbours 2'

Bad Neighbours 2. Instr.: Nicholas Stoller. Premiere d. 12. maj 2016

Det lykkedes aldrig 'Bad Neighbours' (2014) at finde balancen mellem plat drengerøvshumor og de delvist seriøse indslag man mere eller mindre halvhjertet forsøgte at luske ind af bagdøren.

Det har man åbenbart også selv indset, for her i toeren satser man benhårdt på det lumre og larmende. Og historien er stort set den samme, man har blot ændret lidt på kønsfordelingen.

Will Ferrell og Mark Wahlberg dyster om være verdens bedste far. (Foto: UIP) Filmanmeldelser Anmeldelse: Pjank med papfar
Festglad
Seth Rogen og Rose Byrne spiller igen ægteparret Mac og Kelly, der nu venter deres andet barn og netop har solgt deres hus. Der er bare den hage ved salget, at de nye købere har 30 dages fortrydelsesret, og der er netop flyttet en meget festglad kvindelig studenterforening ind i det nabohus, der i den første film husede en mandlig af slagsen.

Og så har vi nabokrigen. Igen. Det skal vist være et slags tvist i fortællingen, at Mac og Kelly i toeren allierer sig med deres gamle fjende Teddy (Zac Efron), men det virker nu mest som et sært fantasiløst forsøg at give den første films mest morsomme karakter ekstra spilletid.

Peter Dinklage & co. kæmper mod Donkey Kong og Pacman i den jævnt underholdende 'Pixels'. (Foto: UIP) Filmanmeldelser Anmeldelse: Udknaldet fjollefilm
Fladpandede
Chloë Grace Moretz afslører bestemt ikke nye komsike sider af sit talent som de unge kvinders leder, der ud over at feste igennem, ser det som sit mål at gøre tilværelsen så sur som mulig for Mac og Kelly.

De flyver over hækken med fladpandede jokes og trættende chikaner, der gerne ledsages af alkohol, marihuana og amerikanske ungdomskomediers vanlige besættelse af alt, der tager udgangspunkt under bæltestedet.

'Bad Neighbours 2' vil vist gerne være både gakket og grænseoverskridende, men er blot en omgang slattent selvsving.

Sex & samliv Sex, porno og skandaler: Det frække Hollywood

Bad Neighbours 2. Instr.: Nicholas Stoller. Medv.: Seth Rogen, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Zac Efron m.fl. 90 min. Premiere d. 12. maj 2016 i 49 biografer.

0 kommentarer
Vis kommentarer