Anmeldelse: Sløj stripperfilm med Channing Tatum

’Magic Mike XXL’ serverer hårdtpumpede kroppe smurt ind i en fornærmende ringe historie

Anmeldelse: Sløj stripperfilm med Channing Tatum

Se traileren til 'Magic Mike XXL'

 

Magic Mike XXL. Instr.: Gregory Jacobs. Medv.: Channing Tatum, Matt Bomer, Kevin Nash m.fl. 115 min. Premiere d.2. juli 2015 i 66 biografer

Overkroppene er blevet svulstigere, brunere og mere olierede i denne opfølger til Steven Soderbergs ganske vellykkede ’Magic Mike’.

Til gengæld er historien som en fortyndet proteindrik, sjæleløst eksekveret og dirigeret af en meget slap, utrænet hånd med instruktør Gregory Jacobs ved roret.

Ny stripperfilm beholder g-strengen på

Den første film fra 2012 baserede sig løseligt på skuespilleren Channing Tatums egne erfaringer i miljøet og i jobbet som mandlig stripper, inden han gjorde karriere som skuespiller i Hollywoods rampelys. ’Magic Mike XXL’ har desværre ikke rod i noget som helst udover en luddoven fantasi, da plottet skulle udtænkes.

Og hvor etteren havde en tiltalende, dekadent charme og leverede udmærkede personskildringer hele vejen rundt, er toeren totalt blotlagt for selvsamme.

Tåkrummende afslutning

Det eneste, der er på spil her, er en samling voksne mænd, som i en ramponeret mini-bus hygger sig på vej til en stripper-konference i Florida. Hvorfor vides ikke, men så går der da to timer med det.

Helt galt går det mod slutningen, hvor filmen transformeres til en kedsommelig stripper-musical og den afsluttende, alt for lange finale, hvor hele muskelholdet giver den gas på scenen, er for sløset koreograferet og for decideret uspændende til at man ikke formår andet end at tænke: Stop Jer selv og tag så det tøj på igen!

God weekend, piger: Channing smider tøjet

Magic Mike XXL. Instr.: Gregory Jacobs. Medv.: Channing Tatum, Matt Bomer, Kevin Nash m.fl. 115 min. Premiere d.2. juli 2015 i 66 biografer