Annonce:
Annonce:

Anmeldelse: Patetiske pensionister

Sylvester Stallone og Robert De Niro tørner sammen i pinligt boksedrama

To overmodne boksere overtales til at tage endnu en tur i ringen. (Foto: SF-Film)
To overmodne boksere overtales til at tage endnu en tur i ringen. (Foto: SF-Film)
Annonce:
Følg Underholdning

'Tilbage i ringen'. Instr.: Peter Segal. Medv.: Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kim Basinger, Alan Arkin m.fl. 113 min. Premiere d. 9. januar

Man skal sikkert ikke lægge andet end tilfældigheder i, at Martin Scorseses tidligere foretrukne stjerneskuespiller Robert De Niro i denne uge også har premiere på endnu en film, hvor han for gud ved hvilken gang spilder sit engang så formidable talent til fordel for en nem lønningscheck.

Denne gang har han slået sig sammen med Sylvester Stallone i en slags plejehjemsudgave af ’Rocky mod Raging Bull’, hvor den 70-årige De Niro spiller eksbokseren Kid, der efter mere end 30 års pause endelig får sin returkamp mod ærkerivalen Razor (den 67-årige Stallone).

Vittighederne er endnu ældre end de fallerede boksere, troværdigheden ikke eksisterende (eksempel: en mand er det ene øjeblik ikke i stand til at klare sin personlige hygiejne, det næste er han energisk boksetræner), og for lige at toppe det hele hiver man Kim Basinger ind på sidelinjen som kvinde, de engang begge elskede. Plus en fortabt søn. Så er flæbefaktoren også sikret.

’Tilbage i ringen’ er intet andet end en lang række slag i luften, og det er decideret sørgeligt at overvære de to stjerner kappes om at pisse mest på to af deres mest ikoniske roller.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: