Annonce:
Annonce:

Ny 'Avengers'-film er lidt af en maveplasker

Selv de stærkeste giganter vakler, når de stiller sig på et spinkelt manuskript

Her kan du se traileren til Avengers: Age of Ultron'.
Annonce:
Følg Underholdning

 

'Avengers: Age of Ultron'. Instr.: Joss Whedon. Premiere d. 23. april 2015

Lad os starte med at slå én ting fast: Den første 'Avengers'-film er en af de allerbedste superheltefilm i nyere tid. Ustoppelig underholdning, der formåede at være både forfriskende begavet og forbasket underholdende. Og så var det en af verdens bedst sælgende film. Nogensinde. I hele universet.

Netop derfor er forventningerne til efterfølgeren astronomiske, og det er derfor svært ikke at blive skuffet. 'Avengers: Age of Ultron' har skam flere spektakulære actionsekvenser, men som helhed virker det temmelig tamt, når det seksdobbelte superhelteslæng atter skal redde Moder Jord. Selv de stærkeste giganter vakler, når de stiller sig på et spinkelt manuskript.

Annonce:

Usammenhængende
Instruktør og forfatter Joss Whedon kan ellers noget særligt med ord. Denne gang virker det desværre som om, at sprogjongløren udelukkende har koncentreret kræfterne om de kække jokes, for plottet er pænt sagt usammenhængende, og en håndfuld nye karakterer er sørgeligt karakterløse.

Værst af alt er hovedmodstanderen Ultron. 'Jo bedre skurk, jo bedre film', var i sin tid Alfred Hitchcocks mantra, og intetsigende Ultron er et skræmmeeksempel på, hvor kedeligt alt bliver, når der mangler en toptunet slambert i en actionfilm. Den anonyme robot har karisma som en dåseåbner.

Ikke Amor
Det kan man heldigvis ikke sige om hr. Iron Man, Robert Downey Jr., der stadig gør sig godt med jern på, og det sitrer i magnetiske glimt mellem Scarlett Johanssons Black Widow og Mark Ruffalos grønne Hulk. Derimod virker det forceret at give flitsbueeksperten Hawkeye en ny romantisk relation. Han skyder med bue og pil, men nogen Amor er han altså ikke.

'Age of Ultron' udløser garanteret orkan ved billetlugerne, men som film føles den ærlig talt mest som en storm i et glas vand.

København får nordens vildeste biograf

Annonce:

'Avengers: Age of Ultron'. Instr.: Joss Whedon. Medv.: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo. 141 min. Premiere i biografer landet over

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: