Annonce:
Annonce:

Ny Star Trek-film leverer smæk for rumskillingen

'Fast & Furious'-instruktøren Justin Lin sætter turbo på løjerne i 'Star Trek Beyond'

Se traileren til 'Star Trek Beyond'
Annonce:
Følg Underholdning

'Star Trek Beyond'. Instr.: Justin Lin. Premiere d. 21. juli 2016

Der er dømt velsmurt popcorn-underholdning på første klasse i denne tredje film om Kaptajn Kirk og kammesjukkerne Spock, Scotty og Bones på nye rumeventyr.

'Star Trek' (2009) og 'Star Trek Into Darkness' (2013) havde J.J. Abrams (bl.a. 'Star Wars – The Force Awakens') ved roret – men denne gang har man overladt styringen til 'Fast & Furious'-instruktøren Justin Lin. Bestemt ikke noget dårligt valg, når det gælder om eksekveringen af nogle af filmens overdådige og bedste action-scener.

Ung Hollywood-skuespiller dræbt i ulykke
Endvidere har man tilført nyt blod til universet ved at lade den engelske komiker og skuespiller Simon Pegg (der også har en rolle i alle tre film som ingeniøren Scotty) skrive manus sammen med Doug Jung.

Annonce:

Som i de to foregående kapitler buldrer og brager det løs, men her har Pegg og Jung et konstant fascinerende og fast greb på hovedhistorien, der aldrig slippes af syne.

Spock fra Star Trek er død
Nervepirrende rumræs
Plottet skal jeg ikke gå i nærmere detaljer med her, men blot nævne, at der er en ny sindrig skurk ved navn Krall (Idris Elba) i kredsløbet, der for alvor truer Føderationens ve og vel.

Her er masser selvironi i replikkerne og science fiction-effekterne er brugt med snilde, uden at det på noget tidspunkt føles som rent blær.

Manusforfatteren forstår til fulde at udbygge og underbygge alle Star Trek-karakterernes gøren og laden – men det skal da lige siges, at det nok er en fordel at have en smule kendskab til vor helte, inden du planter numsen i biografmørket.

Men gør du det, er der fuld smæk for rumskillingen og ovenikøbet med en velturneret, underholdende og ikke mindst nervepirrende historie.

Ny Star Trek-film er stjernegod

Annonce:

'Star Trek Beyond' - set i 3D. Instr.: Justin Lin. Medv.: Chris Pine, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana, Anton Yelchin m.fl. 120 min. Premiere i 57 biografer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: