Annonce:
Annonce:

Ringeste, mest sjælløse og kedeligste Marvel-film nogensinde

Efter fantastiske 'Black Panther' og 'Avengers: Infinity War' er 'Ant-Man and The Wasp' en slem skuffelse

Se traileren her - hvis du magter det.
Annonce:
Følg Underholdning

'Ant-Man and The Wasp'. Instr.: Peyton Reed. 118 min. Premiere over hele landet 5. juli.

Den vildeste superheltefilm nogensinde?

'Ant-Man and The Wasp' er den tredje film fra det såkaldte Marvel Cimenatic Universe i år, og den absolut ringeste af dem. Derfor kunne den jo godt være udmærker, da de to foregående, 'Black Panther ' 'Avengers: Infinity War', jo var ret så fantastiske - i alle ordets betydninger. Men det er den desværre ikke. Den er faktisk decideret dårlig.

Uanset hvor mange stjerner og effekter man propper ind i en film, hjælper det jo ikke stort, hvis historien ikke er god nok. I så fald skal eksekveringen af banaliteterne i hvert fald være mere elegant og stilfuld, end det er tilfældet her. Nu har jeg ikke lige samtlige Marvel-film præsent i hukommelsen, men af dem jeg kan komme i tanke om, så kandiderer 'Ant-Man and The Wasp' til at være den absolut mest sjælløse og kedelige af hele bundet.

Milliard indtjening: Ny storfilm slår vild Star Wars-rekord

Annonce:

Den lægger sig selvfølgelig i forlængelse af 'Ant-Man' fra 2015, men folkene bag forventer faktisk, at man ser alt, hvad de sender på markedet, så rent handlingsmæssigt fortsætter vi, hvor 'Captain America: Civil War' fra 2016 slap. Det vil sige, at Scott/Ant-Man (Paul Rudd sidder i husarrest, mens han forsøger at tage sig af sin lille deledatter.

Der får han selvfølgelig ikke lov til at sidde i fred, da Hope/Wasp (Evangeline Lilly) og hendes far (Michael Douglas) har brug for ham til at redde deres mor/hustru - den originale Wasp (Michelle Pfieffer) - ud fra det parallelunivers, hun er strandet i. Selvfølgelig uden at FBI opdager det. Den mystiske Ghost (Hannah John-Kamen) prøver også at lægge dem hindringer i vejen.

Ny superheltefilm er et vildt, revolutionært trip

Annonce:

Selv om - eller måske netop fordi - at der har været hele fem manuskriptforfattere ind over lykkedes det på intet tidspunkt at få fortællingen til at give nogen form for mening - heller ikke på egne fantasifulde præmisser. Det kunne man måske have levet med, hvis man havde været godt underholdt undervejs, men de 118 minutter føles faktisk betydeligt længere, og med de budgetter der arbejdes med her, kunne den evindelige product placement snildt have været eksekveret noget mere subtilt end her.

Når heller ingen af skuespillerne virker til selv at tro på løjerne, så er det altså svært for os andre at gøre det. Ja, Michael Douglas virker nærmest skidt tilpas, men mon ikke han bare har stirret stift på bundlinjen?

Hvis man skal springe en Marvel-film over i år - ud over de to førnævnte er der jo også den fandenivoldske 'Deadpool 2' - så lad det endelig være denne. Du går ikke glip af noget som helst.

Medv.: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michele Pfeiffer m.fl.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce: