Annonce:
Annonce:

'Villads fra Valby' er sød, sjov og ret ligegyldig

Ny børnefilm er et studie i politisk korrekthed og evigt blødt lys i den danske kernefamilie

Se traileren til 'Villads fra Valby'
Annonce:
Følg Underholdning

 

Villads fra Valby. Instr.: Frederik Meldal Nørgaard. Premiere d. 25. december 2015

'Villads fra Valby' baseret på Anne Sofie Hammers populære småbørnsbøger er endnu en dansk børnefilm placeret i et kerne(familie)trygt villakvarter i evigt blødt sommerlys.

Det er historien om den skolesøgende Villads med den livlige fantasi, der ikke altid harmonerer med de voksnes mere prosaiske dagsorden. Det kan der som bekendt komme megen sjov og ikke mindst ballade ud af – af den slags man altid kan grine af bagefter. Med mindre man er skolelærer med overdreven hang til rollespil.

Politisk korrekt
Det er alt sammen meget kært og sjovt og Luca Reichardt Ben Coker (der også spillede Grunk i den seneste ’Krummerne’-film) er faktisk et naturligt og charmerende bekendtskab som titelfiguren. Den debuterende instruktør og manuskriptforfatter Frederik Meldal Nørgaard (som også spiller Villads bløde far) har dog ikke meget på hjerte, og det hele er så politisk korrekt og sødt, at det nærmest hviner i tænderne.

Plot er der heller ikke meget af, snarere en lang række små episoder, der nok bedre havde egnet sig til tv-serie-formatet end en regulær spillefilm, der tilmed har svært ved at strække sig til de blot 78 minutters spilletid. Den passer til gengæld godt til målgruppen af 5-7-årige – alle andre vil nok savne lidt mere indhold og/eller fremdrift.

Anmeldelse: Far til fire på Nørrebro

Villads fra Valby. Instr.: Frederik Meldal Nørgaard. Medv.: Luca Reichardt Ben Coker, Frederik Meldal Nørgaard, Iben Dorner, Ester Birch Beck. 78 min. Premiere d. 25. december 2015

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: