100 nye tøser i 'Orange is the New Black'

- Jeg begraver dig, siger en af de sorte indsatte til Piper - spændingen stiger i det berømte kvindefængsel

Se traileren her!

Med 100 nye indsatte i Litchfield-fængslet stiger spændingen inden for murerne. Der er lagt op til helt nye bitchfights. Nogle kan klare det, mens andre må bukke under for presset.

Og selvfølgelig er der også lagt op til nye lesbiske relationer i kvindefængslet, hvor mænd er 'en by i Rusland' eller en stor fed ulækker fangevogter. 

- Det er sardin-tid, siger de gamle indsatte i Litchfield-fængslet og slikker sig om munden. Der er nemlig friskt kød på vej, da 100 nye indsatte er på vej til at tilbringe deres tid bag tremmer i den nye sæson fire af den populære tv-serie, der i dag er gået i luften på Netflix, hvor man kan labbe hele sæsonen i sig i træk, hvis man orker det.

Ruby Rose blev næsten skræmt til døde, da hun opdagede en pistolmand i sin baghave.(Foto: AP) Intl. kendte Hollywood-stjerne fik uønsket besøg af pistolmand

Hovedkarakter Piper er selvfølgelig stadig i centrum, og hun lægger sig ud med diverse folk i fængslet. I traileren til sæson 4 er der blandt andet en scene, hvor en sort kvinde går truende mod Piper og siger: Jeg begraver dig.

- Jeg begraver dig, siger en truende sort indsat til Piper. (Foto. Netflix)
- Jeg begraver dig, siger en truende sort indsat til Piper. (Foto. Netflix)
 

Uzo Aduba fra 'Orange is the new Black' og Vincent D' Onofrio fra 'Daredevil' er her igang med at interviewe hinanden.(Foto: HBO) Filmnyheder 'Daredevil' møder 'Orange is the New Black'

Smerte og lidelse
At være kvinde i Lichtfield-fængslet er stadig en hård nyser, som en af de kvindelige indsatte siger til en anden:

- Ved du, hvad der er forskel på smerte og lidelse. Smerten er der hele tiden. Men lidelsen er et valg.

I fængslet kommer der også politiske toner frem blandt de sorte indsatte kvinde. I en scene, siger en af de sorte til en anden sort kvinde:

- Du skal dele med os andre, homie. Det er sådan, vi sorte kommer frem i verden. Se bare på Obama. Han blev præsident, så vi andre kan være… i fængsel.

En bidende systemkritik, der peger på, at det nok skal blive en god sæson.

Lea DeLaria spiller den butche lesbiske fange 'Big Boo' i serien 'Orange Is TheNew Black'. (Foto: AP) TV OITNB-stjerne afslører hvilken karakter hun hader

Mange genser de tidligere afsnit
Netflix har i øvrigt afsløret, at 'Orange is the New Black' er en af streamingtjenestens mest gensete originale serier. Efter at have undersøgt seervanerne i over 190 lande har Netflix fundet ud af, at mere end halvdelen (53 procent) af Orange-seerne har genset mindst en hel sæson af den anmelderroste serie siden dens premiere i 2013. Ser man på de danske Orange-fans alene, har 47 procent af disse genset mindst en hel sæson af serien. Ikke overraskende har antallet af gen seere toppet her i juni måned, mens de spændte fans har ventet på den nye sæson.

Men nu er ventetiden overstået.

TV Hot model indtager Netflix' fængsels-drama

Piper har igen den altafgørende hovedrolle i Orange is the New Black. (Foto: Netflix)
Piper har igen den altafgørende hovedrolle i Orange is the New Black. (Foto: Netflix)
 

1 af 3 - Jeg begraver dig, siger en truende sort indsat til Piper. (Foto. Netflix)
2 af 3 Piper har igen den altafgørende hovedrolle i Orange is the New Black. (Foto: Netflix)
3 af 3 Her står mange af de sorte tøser linet op. Men fængslet får hele 100 nye kvindelige indsatte i fjerde sæson. (Foto: Netflix)
2 kommentarer
Vis kommentarer