Agdal mødte op til Remees fede fest i Cannes

Supermodellen Nina Agdal hyggede sig under Remees store nattefest på VIP Room i Cannes

Remee hygger sig her med Nina Agdal under Remees store nattefest i Cannes. (Foto: Zen)
Remee hygger sig her med Nina Agdal under Remees store nattefest i Cannes. (Foto: Zen)
Følg Underholdning

CANNES(Ekstra Bladet):  Danmarks store sangskriver, musikproducer og X Factor-dommer Remee holdt i går en stor nattefest på den fashionable natklub VIP Room under filmfestivalen i Cannes. Her mødte den danske supermodel Nina Agdal op sammen med Munir, der er direktør for Elite Models.

- De kom hen til Remees bord og festede i et par timer. Det var i det hele taget en verdensklassefest, siger Jonas Mørkeberg fra natklubben Zen i København.

På sin instagram-profill lagde Remee et billede ud af sig selv og Nina Agdal, hvor han skrev:

- Tak til Nina og Munir og alle andre for at møde op til ZenCopenhagen-festen i VIP Room i Cannes. Hvilken stor succes det var. Jeg er stolt af mit Zen-team.

Remee savner kæresten
Senere lagde Remee også et billede ud af et tomt morgenbord i Cannes, hvor han gav udtryk for, at han savnede sin kæreste Mathilde Gøhler.

- Lige lovlig romantisk morgenmad til en drengetur.. Glæder mig til at prinsessen kommer, skrev Remee til billedet. Og til Ekstra Bladet skriver han via sin pr-dame Salli Mortensen, at Mathilde netop nu er på job i Paris, og at hun ankommer til Cannes i morgen.

Jonas Mørkeberg undskylder i øvrigt overfor Ekstra Bladets udsendte, at han to gange blev afvist til nattefesten, selv om han var blevet inviteret til festen. Og han understreger, at Remees pr-dame Salli Mortensen ikke er skyld i misforståelserne.  

- Ja, du må undskylde, at der gik lidt kage i det. Den tager jeg og holdet fra Zen gerne på os.  Der var meget stress på, og hele holdet ankom først noget senere til VIP Room. Det var super uheldigt. Der var mange mennesker inde over korrespondancen med dig, og så er det jo lidt ærgerligt, at det kommer til at gå ud over Remee. Han vidste jo slet ikke, hvad der var foregået, og sagde: Hov, hvad helvede var det lige, der skete der. Remee kender jo personligt ejeren af VIP Room, hvor han har festet i mange år, forklarer Jonas Mørkeberg fra natklubben Zen og tilføjer:

- På sådanne natklubber, der er så hypet, er det typisk, at dørmændene ikke aner noget som helst om kendisser og så videre. Det er lige før, at man skal være præsident Barack Obama, før de reagerer på sådan et sted.

Læs her, hvordan Ekstra Bladets udsendte blev afvist af franske dørmænd:

I Cannes: Hvem er Remee?

Nina Agdal poserer her med Jonas Mørkeberg fra Zen.(Foto: Zen)
Nina Agdal poserer her med Jonas Mørkeberg fra Zen.(Foto: Zen)

Yderst til venstre ses den smukke tidligere Miss Universe fra Danmark sammen med pr. og eventmager Stephen Shine fra Zen.(Foto: Zen)
Yderst til venstre ses den smukke tidligere Miss Universe fra Danmark sammen med pr. og eventmager Stephen Shine fra Zen.(Foto: Zen)
 

 

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+