American Sniper mobbes med plastikbaby

Clint Eastwoods succesfulde krigsdrama bliver gjort stygt til grin på nettet på grund af en uheldig rekvisit

Anmeldelse: Den patriotiske dræber

84-årige Clint: Så mange milliarder har han tjent

Snigskytte-filmen 'American Sniper' er tidens bedst indtjenende film i USA. Den er nomineret til seks Oscars og såvel instruktør Clint Eastwood som de to hovedpersoner Bradley Cooper og Sienna Miller roses for deres præstationer.

Alligevel er det ikke nogen af de ovenstående ting, der netop nu sikrer filmen plads i spalterne i de fleste amerikanske aviser og skaffer den sendetid på tv-kanalerne.

'American Sniper'-fadæsen, der optager folk, er nemlig en baby - eller rettere en dukke - der er med i en cirka halvanden minut lang scene, hvor den bliver passet og plejet af Bradley Cooper og hans filmkone Sienna Miller.

Oscar for bedste dukkehåndtering
Sarkastiske biografgængere pointerer blandt andet, at Bradley Cooper har fortjent en Oscar alene for at kunne lade være med at grine i scenen, hvor han skal lade som om, at han holder en ægte baby, når det nu er ret tydeligt, at han holder en plastikdukke i favnen.

Filmens manuskriptforfatter forklarede med et glimt i øjet på Twitter, at han og filmholdet blev brændt af af to ægte babyer og derfor benyttede sig af en dukke. Det humoristiske tweet er efterfølgende blevet slettet.

Hvis du skulle have lyst til at se den actionfyldte dukkefilm, havde 'American Sniper' dansk premiere i går.

B7vDqXjCMAANVeR.jpg

Twitter fakebaby feed

American Sniper slår salgsrekord på trods af læk

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer