Arnold er flov over nøgen-scener i Terminator-film

Schwarzenegger syntes dog, at det er sjovt at smide tøjet på film

Arnold Schwarzenegger i en scene fra Terminator Genisys, hvor han også smider tøjet.(Foto: Melinda Sue Gordon)
Arnold Schwarzenegger i en scene fra Terminator Genisys, hvor han også smider tøjet.(Foto: Melinda Sue Gordon)

Arnold Schwarzenegger indrømmer nu, at han er flov over nøgen-scenerne i sin sidste film 'Terminator Genisys', men at han samtidigt synes, at det er sjovt at indspille dem.

Den 67-årige beskriver det således ifølge bangshowbiz:

- Jeg er lidt flov over nøgen-scenerne, men de er sjove at lave. De leder ofte til sjove samtaler og skægge dialoger og stor humor, siger Arnold og tilføjer:

- Nøgen-scenerne er uundgåelige. Man er nødt til at lave dem, fordi de er en del af filmen, og der er visse tidspunkter, hvor man kan dække sig lidt. Og så er der tidspunkter, hvor man ikke gør det og ikke kan. Jeg tror ikke, at der er nogen her, der har noget at skjule, siger den 67-årige Hollywood-skuespiller om nøgen-scenerne i 'Terminator Genisys'.

Arnold Schwarzenegger skiftede profilbillede, da det blev besluttet, at det er tilladt at indgå ægteskab mellem mennesker af samme køn - de såkaldte regnbuefamilier. (Foto: Facebook) Intl. kendte Læs Arnolds geniale svar til homo-hader

Arnolds kollega i filmen Emilia Clarke, der har rollen som Sarah Connor, er dog ikke helt enig med Arnold og siger: Okay. Men jeg havde da en helt del, som jeg gerne ville skjule.

22 kommentarer
Vis kommentarer