Annonce:
Annonce:

Nu kommer 'Gravity' - filmen alle venter på

Filminstruktøren bag 'Avatar' og 'Titanic', James Cameron, er åndeløs og imponeret over Alfonso Cuarons nye film 'Gravity' med George Clooney og Sandra Bullock i hovedrollerne - se billeder fra filmen her

Sandra Bullock og George Clooney ses her i en scene fra filmen 'Gravity', hvor de forsøger at reparere deres ødelagte rumfærge.(Foto: Warner Bros.)
Sandra Bullock og George Clooney ses her i en scene fra filmen 'Gravity', hvor de forsøger at reparere deres ødelagte rumfærge.(Foto: Warner Bros.)
Annonce:
Følg Underholdning

Nu kan danskerne godt begynde at varme op til en åndeløs tur i rummet med George Clooney og Sandra Bullock i rollerne som austronauterne Matt Kowalsky og Dr. Ryan Stone. Filminstruktøren Alfonson Cuarons nye film 'Gravity' har nemlig premiere i de danske biografer på torsdag 7. november.

Filmen er blevet skamrost af de amerikanske anmeldere, der kalder 'Gravity' for årets største filmoplevelse. På verdensplan har 'Gravity' allerede indspillet mere end to milliarder kroner. Og manden bag verdens to bedst sælgende film nogensinde 'Avatar' og 'Titanic', James Cameron, har selvfølgelig set 'Gravity', og han har blandt andet udtalt om filmen: - Den efterlod mig åndeløs og totalt imponeret.

Sandra Bullock: Vil ikke date Clooney

 

Annonce:

Gravity er blandt andet blevet rost for sine fantastiske 3D-effekter og sin utrolig flotte lydside, og derfor vil den i de 56 danske premiere-biografer også blive vist i 3D over hele landet. Distributionschef fra SF Film, Sune Lind Thomsen, udtaler:

- Vi har valgt at give danskerne lov til få den fulde oplevelse af denne fantastiske film. Derfor vil filmen i dens første spilleuge udelukkende kunne opleves i 3D. Et format som denne film virkelig er født til.

 

Nyt par: Katie og Clooney

Katastrofe i rummet

Annonce:

'Gravity' tager udgangspunkt i austronauten Dr. Ryan Stone, der er en dygtig ingeniør på sin første mission i rummet. Med i rumskibet har hun astronaut-veteranen Matt Kowalsky, som har kommandoen over sin sidste flyvning, inden han går på pension. Men på en tilsyneladende rutinemæssig rumvandring rammer katastrofen. Rumfærgen bliver ødelagt, og Stone og Kowalsky befinder sig pludselig helt alene, ikke tøjret til andet end hinanden og kastes ud i mørket. Den øredøvende tavshed fortæller dem, at de har mistet enhver forbindelse til Jorden ... og enhver chance for redning. Og så viser det sig, at den eneste vej hjem måske er at bevæge sig endnu længere ud i de frygtindgydende vidder af det sorte rum.

 Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: