Annonce:
Annonce:

TV: Er 'Hobbitten 2' værd at se?

Filmmagasinet: Se hvad to hardcore Tolkien-fans mener om den nye film i serien om Hobbitten

Annonce:
Følg Underholdning

Filminstruktøren Peter Jackson har atter fået voksne og børn verden over til at strømme til biograferne. 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark' er nu på det store lærred.

Filmmagasinet spurgte to medlemmer af 'Tolkienselskabet i København' om hvad de mener om den nye filmatisering af den gamle roman. Og de var en smule mere begejstrede end Ekstra Bladets anmelder.

Se dommen og se masser af klip fra 'Hobbitten 2' over artiklen.

Hobbitten 2: Lang og ligegyldig

Vi ser også nærmere på to andre biografaktuelle film, nemlig 'Oldboy', som er den amerikanske instruktør Spike Lees remake af en koreansk klassiker fra 2003.

Josh Brolin spiller hovedrollen, som manden Joe, der finder sig selv kidnappet på et hotelværelse i 20 år, og derfor kun har en ting i hovedet når han bliver sat fri: Hævn.Josh Brolin spiller Joe Doucett, som bliver kidnappet og spærret inde på et hotelværelse i 20 år, inden han bliver sat fri i en stor kuffert. Han aner ikke hvem, der står bag. Men han vil have hævn (PR-Foto, UIP)
Josh Brolin spiller Joe Doucett, som bliver kidnappet og spærret inde på et hotelværelse i 20 år, inden han bliver sat fri i en stor kuffert. Han aner ikke hvem, der står bag. Men han vil have hævn (PR-Foto, UIP)


Og så viser vi klip fra 'Prisoners' med Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal - en film, som Ekstra Bladets anmelder skamroser.

Se Filmmagasinet over artiklen

TV: Vanvittig druktur går helt galtTV: Pornoklip og lækre tøser i topfræk film

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: