Annonce:
Annonce:

Ny 'Min Søsters Børn' i Amerika

Obel Film søger seks nye børn til 'Min søsters børn og guldgraverne', der skal optages med helt nye skuespillere i Canada til sommer

Så dramatisk så det ud, da 'Min søsters børn' sidste gang var i Sydafrika med Peter Mygind i rollen som onkel Erik. Nu går turen til Amerika.(Foto: Obel Film)
Så dramatisk så det ud, da 'Min søsters børn' sidste gang var i Sydafrika med Peter Mygind i rollen som onkel Erik. Nu går turen til Amerika.(Foto: Obel Film)
Annonce:
Følg Underholdning

Den udødelige film-serie 'Min søsters børn' fortsætter nu med sin 11. film. De første fire film blev lavet i perioden i perioden 1966-1971. De næste tre film blev lavet i perioden 2001-2004, og så blev de sidste tre film lavet i perioden fra 2010 til 2013.

Nu er filmproducenten Michael Obel klar til at gå igang med den 11 film i serien. Sidste år rejste Min Søsters Børn til Afrika, nu går turen til det store guldgravereventyr i Amerika.

'Min Søsters Børn i Afrika' sælger som varmt brød til udlandet

I 'Min søsters børn og guldgraverne' opdager børnene ved et tilfælde , at deres tipoldefar udvandrede som guldgraver til Canada og at de stadigvæk har familie derovre. De kommer i kontakt med en grandtante, som inviterer dem til Canada. I Canada venter der dem en sand skattejagt, hvor de bliver overrasket af både Canadas spektakulære vildmark, natur, dyreliv og ikke mindst nogen forbryderiske guldgravere.

'Min søsters børn' tæt på at køre i døden

Annonce:

Nyt hold
Obel Film fortæller i en pressemeddelelse, at filmselskabet i 'Min søsters børn og guldgraverne' kan præsentere både en ny instruktør og nye manuskriptforfattere. Det er lykkedes at indgå aftale med den succesfulde trio bag megasuccesen 'Klassefesten'. Trioen består af instruktør Niels Nørlev og manuskriptforfatterne Lars Mering og Claudia Boderke. Lars Mering og Claudia Boderke har sammen med producent Michael Obel skrevet manuskript til filmen.

Børnene fra de sidste tre ”Min søsters børn”-film er imidlertid blevet for gamle til at spille børn, og derfor er castingen nu i fuld gang for at finde den nye Blob, Pusle, Michael, Jan og Amalie.

Hvem der skal spille Onkel og Fru Flinth falder på plads i løbet af de kommende uger, og lige rundt om hjørnet venter optagelsesprøverne til børnerollerne. Det sker i weekenden 11. til 12. januar, hvor Obel Film prøvefilmer til de seks børneroller der er i 'Min søsters børn og guldgraverne'.

Fuld knald på Min Søsters Børn i Afrika

Børneaudition
På lørdag gælder det rollerne som Blob (drenge 3-5 år), Pusle (piger 4-6 år) og Michael (10-11 år), og søndag prøvefilmes der til rollerne som Jan (11-13 år), Amalie (13-16 år) og Brad (15-17 år). Optagelsesprøverne finder sted i FilmGEAR Studie, Gyngemose Parkvej 82 i Søborg.

Annonce:

Michael Obel, producenten bag ”Min søsters børn”-filmene, glæder sig til at starte optagelserne til filmen i Canada.

- Vi kan slet ikke vente med at komme i gang med optagelserne. Det er en fabelagtig historie, som vi slet ikke kunne vente med at fortælle, siger Michael Obel og tilføjer:

- I de tre sidste film, har vi haft et fantastisk hold skuespillere, men da vi har med børn at gøre, er det jo kun naturligt, at de på et tidspunkt bliver for gamle til rollerne. Derfor er vi nu i fuld gang med at finde Danmarks bedste filmbørn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

spædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortført
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: