Annonce:
Annonce:

Bier: Det bliver min mest uhyggelige film

Susanne Bier har samlet tre af Danmarks bedste mandlige skuespillere til sin film 'En chance til'

Den Oscar-vindende filminstruktør Susanne Bier poserer her sammen  med Nikolaj Coster-Waldau og  Ulrich Thomsen under optagelserne til filmen 'En chance til' i Svendborg. Nikolaj Lie Kaas spiller også en dybt kriminel junkie i filmen.(foto: Rolf Konow)
Den Oscar-vindende filminstruktør Susanne Bier poserer her sammen med Nikolaj Coster-Waldau og Ulrich Thomsen under optagelserne til filmen 'En chance til' i Svendborg. Nikolaj Lie Kaas spiller også en dybt kriminel junkie i filmen.(foto: Rolf Konow)
Annonce:
Følg Underholdning

- Det er den mest uhyggelige historie, jeg nogensinde har lavet. Og jeg er egentlig ikke særlig god til uhyggelige ting, siger Susanne Bier til Ekstra Bladet, da vi møder hende under optagelserne til hendes kommende film 'En chance til', hvor hun har samlet tre af Danmarks førende mandlige skuespillere i de bærende roller samt den svenske skuespillerinde Maria Bonnevie og skuespils-debutanten, fotomodellen Lykke May Andersen.

Du vandt jo en Oscar for din film ’Hævnen’. Er der også Oscar-materiale i den her film med dit stjernespækkede cast?

-Skal vi ikke lige lave filmen først, før jeg svarer på det. Det minder mig lidt om, at min egen mor syntes, at min søn var en nobelpristager, da han var tre år gammel. Det har vi grinet rigtigt meget af i familien. Jeg er ikke så meget for at foregribe tingene. Lad os lige lave filmen først, siger Susanne Bier og tilføjer:

Annonce:

- Det er helt vildt spændende og sjovt. Og det er fantastiske skuespillere jeg arbejder sammen med på den her film. Og jeg er enormt glad, for det vi har lavet ind til videre, siger Susanne Bier fire uger inde i optagelserne til Ekstra Bladet.

Se de frække babes i Biers filmUlrich Thomsen provokerer her nogle rockere på en stripbar ved at drikke deres sprut og kalde dem for homoer i en scene fra Susanne Biers kommende film 'En chance til'.(Foto: Mogens Flindt)
Ulrich Thomsen provokerer her nogle rockere på en stripbar ved at drikke deres sprut og kalde dem for homoer i en scene fra Susanne Biers kommende film 'En chance til'.(Foto: Mogens Flindt)
Susanne Bier: Lige nu drikker jeg vin og er glad

Retfærdighed
Hvad er det for en historie, du fortæller i filmen?

- Det er en historie, der er et drama med thriller-elementer. Det er en historie om retfærdighed, og hvordan man nogen gange selv kan føle, at man selv er herre over, hvad der er retfærdigt eller ej.

- Filmen arbejder meget med den følelse, at man har lyst til at gøre noget, som man ikke bør gøre. Det tror jeg, at vi alle sammen kender. F.eks, hvis der er nogen, der har taget din parkeringsplads, kan du få lyst til lige at gå hen og smadre sidespejlet på den bil, der har taget din P-plads. Men heldigvis gør de fleste af os det ikke. Men lige netop den gråzone, hvor man tænker på at gøre det, er vanvittig interessant.

Lige nu er Nikolaj Lie Kaas aktuel i de danske biografer som politimanden Carl Mørch i ’Kvinden i buret’. Og i din film har du modcastet ham som en kriminel junkie. Hvorfor?

Annonce:

- Jeg har altid syntes, at det var sjovt at modcaste. Men jeg har altså ikke casted Kaas, fordi han har lavet ’Kvinden i buret’. Jeg har casted ham, fordi han er den vildeste skuespiller. Han er altid nærværende. Kaas opfatter man ofte som noget af det sødeste og sjoveste. Men han har også en ’sort’ side, som det er spændende, at han får ud som skuespiller.Skuespilleren Roland Møller spiller en rockertype, der er tæt på at slå politimanden Simon(Ulrich Thomsen) ned. (Foto: Mogens Flindt)
Skuespilleren Roland Møller spiller en rockertype, der er tæt på at slå politimanden Simon(Ulrich Thomsen) ned. (Foto: Mogens Flindt)


Fotomodel spiller junkie-luder
Og Lykke May er kendt som en international fotomodel. Hende giver du en rolle som en grim junkie-luder, der ikke kan passe på sin egen baby. Hvorfor?

- Lykke May er fuldstændigt rystende smuk. Men hun har også noget i sine øjne, som er dybt og mørkt. Det er også derfor, at hun er så god som fotomodel. Hun er vanvittigt glamourøs, men der er også noget i hende, hvor man tænker på noget helt andet. Og det var interessant at undersøge.

Men er det ikke også et sats at lade en fotomodel debutere i din film?

- Jo, Men Lykke May er frygtløs. Det er selvfølgelig et sats at tage en helt uprøvet skuespiller med ind i den her erfarne klub. Men det er gået godt ind til videre. Og det er enormt spændende og udfordrende, siger Susanne Bier og tilføjer, at Lykke Mays rolle både er stor og vigtig for filmen..Den internationale danske fotomodel Lykke May poserer her med den svensk/norske skuespillerinde Maria Bonnevie. Lykke May spiller en junkie-luder, mens Maria Bonnevie spiller kone til politimanden Andreas(Nikolaj Coster-Waldau)(Foto: Mogens Flindt)
Den internationale danske fotomodel Lykke May poserer her med den svensk/norske skuespillerinde Maria Bonnevie. Lykke May spiller en junkie-luder, mens Maria Bonnevie spiller kone til politimanden Andreas(Nikolaj Coster-Waldau)(Foto: Mogens Flindt)


Annonce:

Susanne Bier forklarer også, hvorfor hun har hentet Nikolaj Coster Waldau hjem til en hovedrolle sin film.

- Jeg havde tænkt på Waldau rigtig længe. Det er jo lang tid siden, at han har lavet film i Danmark. Og jeg tænkte: Hold da op. Vi har en mega filmstjerne gående i USA,, og han har ikke fået en hovedrolle siden 2003. Så det skulle altså være nu. I den rolle han har i tv-serien 'Game of Thrones', går han fra at være det ondeste til også at være lidt menneskelig.

Waldau er vild med 'Arvingerne'

- Det er skønt at have en mega flot mand, som også har et eller andet mystisk over sig. Man er ikke helt sikker på, hvor man har ham. Lige præcis den kvalitet passer godt til politimanden Andreas. Vores helt Andreas har nemlig sine helt egne værdier. Han er en ærefuld mand, siger Susanne Bier, der også er begejstret for Ulrich Thomsen som den lidt mere flossede politimand Simon, der er gået lidt i hundene med for meget druk på grund af en skilsmisse.Nikolaj Coster-Waldau ses her i rollen som politimanden Andreas, der lige har reddet sin partner Simon(Ulrich Thomsen) for at få røvfuld af nogle rockere på en stripbar. Thomas Bo Larsen spiller rollen som bartenderen, der på billedet holder Ulrich Thomsen.(Foto: Rolf Konow)
Nikolaj Coster-Waldau ses her i rollen som politimanden Andreas, der lige har reddet sin partner Simon(Ulrich Thomsen) for at få røvfuld af nogle rockere på en stripbar. Thomas Bo Larsen spiller rollen som bartenderen, der på billedet holder Ulrich Thomsen.(Foto: Rolf Konow)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: