Annonce:
Annonce:

Lars von Trier er blevet døv

Lars von Trier kan slet ikke høre, hvad Ekstra Bladet spørger ham om i forbindelse med hans film 'Nymphomaniacs' deltagelse i filmfestivalen i Berlin

Lars von Trier dukkede op til 70 års fødselsdags-receptionen for dansk films grand old PR-lady Christel Hammer, der har været hans PR-assistent siden 1985.(Foto: Jackob Jørgensen)
Lars von Trier dukkede op til 70 års fødselsdags-receptionen for dansk films grand old PR-lady Christel Hammer, der har været hans PR-assistent siden 1985.(Foto: Jackob Jørgensen)
Annonce:
Følg Underholdning

Da Danmarks grand old PR-lady Christel Hammer her i eftermiddags holdt sin 70 års fødselsdags-reception i Det Danske Filmstudie i Lyngby, dukkede Lars von Trier naturligvis op. Han har nemlig brugt Christel Hammer som sin personlige PR-assistent siden 1985.

Umuligt at onanere til NymphomaniacChristel Hammer og Lars von Trier taler til hinanden som et gammelt ægtepar.(Foto: Jakob Jørgensen)
Christel Hammer og Lars von Trier taler til hinanden som et gammelt ægtepar.(Foto: Jakob Jørgensen)


Annonce:

I februar måned er Triers directors cut-udgave af 1. del af hans film 'Nymhomaniac' aktuel under filmfestivalen i Berlin, hvor festivalledelsen med stolthed glæder sig til at vise Triers film. Men ingen har ind til videre kunnet svare på, om Lars von Trier selv vil dukke op i Berlin for at promovere sin film. Peter Aalbæk kan ikke svare på spørgsmålet, Triers producer Louise Vesth har ikke taget sin telefon i et par dage og har heller ikke svaret på Ekstra Bladets e-mail med det vigtige spørgsmål. Og Triers egen personlige PR-assistent Christel Hammer ved heller ikke noget. Derfor gik Ekstra Bladet her i eftermiddags direkte til kilden og spurgte Lars von Trier, om han skulle ned til Berlin i februar for at promovere sin nye film?

- Jeg kan ikke høre, hvad du siger, lød det med lav stemme fra Lars von Trier?

- Hvis du ikke selv skal til Berlin. Kan du så svare på, om dine skuespillere og din producer Louise Vesth fra Nymphomaniac holder pressekonference på filmen i Berlin?

- Jeg kan stadig ikke høre, hvad du siger, siger Trier og placerer sine fingre foran sin mund, som for at signalere, at hans mund er helt lukket.

Ekstra Bladet kan hermed konstatere, at Lars von Trier er fuldstændig døv. Eller også fastholder han bare den mundkurv, som han har givet sig selv på med henblik på pressen, siden sine famøse 'nazi-udtalelser' under filmfestivalen i Cannes i 2011, der iøvrigt blot blev sagt som en joke.

'Nymphomaniac': Ydmygende at blive pisketGainsbourg: Jeg er Triers redskab

Mundkurv eller ej
Christel Hammer startede for 48 år siden som PR-dame. I starten arbejdede hun for amerikanske firmaer, derefter arbejdede hun blandt andet for filmmændene Per Holst, Regner Grasten og Lars von Trier.

Annonce:

- Jeg har arbejdet for Lars von Trier siden 1985, hvor han lavede filmen 'Forbrydelsens Element', der blev udtaget til filmfestivalen i Cannes. Jeg tror, at Lars von Trier er meget tryg ved mig. Og vi taler sammen som et gammelt ægtepar.Christel Hammer med datteren Helle Hammer og hendes mand Kaare og børnene Carl-Christian og Valdemar.(Foto: Jakob JØrgensen)
Christel Hammer med datteren Helle Hammer og hendes mand Kaare og børnene Carl-Christian og Valdemar.(Foto: Jakob JØrgensen)
Derfor taler Lars von Trier ikke længere med journalister

- Hvad synes du egentlig om, at Lars von Trier har givet sig selv mundkurv på. Er det en fordel eller en ulempe for ham rent PR-mæssigt?

- Det er svært at svare på. Jeg synes, at han skal udtale sig til pressen, men at der samtidigt skal være nogen, der er parat til at stoppe ham eller styre ham. Og det var der altså ikke i Cannes for et par år siden. Og det var en fejl. Der burde man måske have sagt: Cut.

- Men på den anden side er det også godt, at Trier er anderledes end alle andre. Det er sgu da fantastisk, siger Danmarks grand old PR-lady Christel Hammer, der stadig er super aktiv i firmaet Hammer PR, som hun driver sammen med sin datter Helle Hammer.

Trier viste mig en kasse gummi-peniserBørn i chok: Fik vist 'Nymphomaniac' ved en fejl

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: