Jude Law spiser sig tyk i cheeseburgere

Skuespilleren proppede sig med kalorierige cheeseburgere for at være klar til rollen som en overvægtig kriminel i en ny film.

Han er typen, der kan få kvinder over alt i verden til at hvine af begejstring. Spørgsmålet er, om Jude Law stadig har samme effekt på kvinderne, efter han har spist sig til en usund topmave.

Den 41-årige britiske skuespiller har nemlig proppet sig med cheeseburgere for at blive klar til sin rolle i filmen Dom Hemingway, skriver Female First.

Jude Law nyder at være nøgen i ny filmNær familie solgte historier om Jude Law

Her spiller han rollen som Dom Hemingway, der netop er blevet løsladt fra fængsel, og Jude Law mente altså, at han havde brug for at få fyldt fedtdepoterne op for at portrættere ham ordentligt.

- Det var tydeligt for mig, at jeg var nødt til at se meget større ud, fordi han er en person, der ikke spiser sundt, drikker for meget og ryger for meget, så jeg var nødt til at ændre mine spisevaner betragteligt, fortæller han til det amerikanske website Access Hollywood.

- Jeg spiste et par bøtter is hver dag. Cheeseburgere var også godt. Og så en masse pasta, øl og milkshake.

Se Jude Laws nye unge smukke model

Alene tanken om at tabe alle de overflødige kilo igen, vil give de fleste åndenød. Men ikke Jude Law. Den normalt så tynde skuespiller blev nemlig træt af at indtage alle de kalorierige måltider.

- Jeg blev syg af det. Til sidst var det som om, jeg bare proppede mig. Det bryder jeg mig normalt ikke rigtig om, så jeg stoppede bare, fortæller han.

Jude Law har i de seneste år medvirket i flere teaterforestillinger end film, og det skyldes ifølge ham selv, at han er vild med den energiindsprøjtning, teaterlivet giver ham.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde