Annonce:
Annonce:

Mikkelsen sammen med tidligere Bond-babe

Mads Mikkelsen stillede i dag op til photocall i Cannes med den tidligere Bond-babe Eva Green - se flere billeder her

Annonce:
Følg Underholdning

CANNES(Ekstra Bladet): I 2006 fik Mads Mikkelsen sit store internatioinale gennembrud i rollen som skurken Le Chiffre i James Bond-filmen 'Casino Royale'. Dengang spillede han overfor skuespillerinden Eva Green, der i filmen havde rollen som Vesper Lynd.

Mikkelsen: De ville skære min finger af

Og i dag poserede den tidligere Bond-babe Eva Green sammen med Mads Mikkelsen for fotograferne i Cannes. De spiller nemlig sammen igen i Kristian Levrings westernfilm 'The Salvation', der i aften bliver vist ved en særlig midnatsforestilling ved filmfestivalen i Cannes.

I Kristian Levrings film er Eva Green dog knap så glamourøs, som hun normalt er. Hun spiller nemlig rollen som en kvinde, der er blevet mishandlet af indianere og derfor har et voldsomt ar, der går ned over begge hendes læber samt en tatovering i hovedet.

Oh Land: Jeg græd som pisket i tre dageThe Salvation Team i Cannes. Fra venstre Oh Land, Jeffrey Dean Morgan, Eva Green, Mads Mikkelsen, Kristian Levring og Douglas Henshall.(Foto: AP)
The Salvation Team i Cannes. Fra venstre Oh Land, Jeffrey Dean Morgan, Eva Green, Mads Mikkelsen, Kristian Levring og Douglas Henshall.(Foto: AP)


Annonce:

Mads Mikkelsen og Eva Green skal selvfølgelig igen i aften posere for fotograferne på den røde løber før visningen af The Salvation. Filmens pressechef Michael Feder oplyser i øvrigt, at den legendariske fodboldspiller Eric Cantona har meldt afbud til Cannes, fordi han netop nu er syg. Eric Cantona spiller i filmen hovedskurkens håndlanger. Og på et tidspunkt i filmen giver han Mads Mikkelsen et knytnæveslag, der sender han direkte i jorden.

Dansk western får klapsalver og glad latter i CannesMads Mikkelsen har været begejstret for at indspille westernfilmen 'The Salvation'.(Foto: AP)
Mads Mikkelsen har været begejstret for at indspille westernfilmen 'The Salvation'.(Foto: AP)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: