Annonce:
Annonce:

Oh Land: Jeg græd som pisket i tre dage

Den verdensberømte danske sangerinde Oh Land spiller Mads Mikkelsens kone i den danske westernfilm 'The Salvation', der blev en hård prøvelse for Oh Land

Oh Land præsenterer her sit nye blå hår under filmfestivalen i Cannes.(Foto: Kim Kastrup)
Oh Land præsenterer her sit nye blå hår under filmfestivalen i Cannes.(Foto: Kim Kastrup)
Annonce:
Følg Underholdning

CANNES (Ekstra Bladet): Den verdensberømte danske sangerinde Oh Land med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius springer ud i en helt ny boldgade i ’The Salvation’, hvor hun oven i købet spiller selveste Mads Mikkelsens kone. Det har både været en fantastisk, skræmmende og meget følelsesbetonet tur for den danske musiker.

Oh Land medvirker i en meget tragisk og hård scene i en diligence, hvor hun i rollen som Marie netop er kommet til USA sammen med sin lille søn for at starte et nyt liv med sin ægtemand, Jon.

– Det var en ekstremt intens scene. Jeg levede mig fuldstændig ind i rollen. Min krop reagerede, før jeg nåede at tænke. Det var meget skræmmende. Jeg var skidebange, og mit hjerte hamrede i brystet. Det hele virkede så virkeligt, siger Oh Land om scenen, hvor hun sammen med sin søn bliver udsat for en modbydelig forbrydelse.

Dansk western får klapsalver og glad latter i CannesMads Mikkelsen kysser her Oh Land i en scene fra filmen 'The Salvation', hvor de spiller et danskt ægtepar, der er emigreret til USA.(Foto: Zentropa)
Mads Mikkelsen kysser her Oh Land i en scene fra filmen 'The Salvation', hvor de spiller et danskt ægtepar, der er emigreret til USA.(Foto: Zentropa)


Annonce:

Let til tårer
– Det tog tre dage at indspille scenen. Og bagefter havde jeg buler, blå mærker og rifter over det hele. Der bliver jo hevet og flået i mig tre dage i træk. Og det påvirkede mig også følelsesmæssigt. Det var ægte tårer og skrig. Det kom bare helt inde fra min krop. Jeg græd som pisket i tre dage, og bagefter havde jeg ikke flere tårer tilbage. Mine øjne var som en ørken, fortæller Oh Land.

Det er ingen hemmelighed, at hun har let til tårer. Det så danskerne på tv, da hun som dommer i ’Voice Junior’ forrige fredag skulle stemme nogle af sine egne deltagere ud. Tårerne væltede simpelt hen ud af hendes øjne.

– Jeg er et meget følelsesmæssigt menneske. Og når jeg er på scenen, kan jeg også godt komme til at græde, fordi jeg bliver sat tilbage til den følelse, som sangen handler om. Og så går jeg af scenen og har det bagefter sjovt med mit band. Grin og sorg ligger tæt op ad hinanden, forklarer Oh Land, der også under optagelserne i Sydafrika havde masser af sjov og ballade, især med Mads Mikkelsen.

Begge brødrene Mikkelsen til Cannes

Vi sang og dansede

– Både Mikkelsen og jeg har jo en baggrund som dansere, så vi dansede og sang rigtig meget sammen i pauserne efter dagens optagelser. Vi havde det utrolig sjovt sammen. Der gik helt musical i den, fortæller Oh Land og tilføjer:

Annonce:

– Og jeg synes faktisk, at Mads Mikkelsen er en habil sanger. Han sang fuldstændigt klokkeklart rent.

– Så du har måske planer om at lave en musikalsk duet med Mikkelsen?

– Det må vi se på.

Oh Land har i øvrigt fået ny frisyre og blåt hår i forbindelse med sin tilstedeværelse i Cannes.

- Jeg havde blåt hår for første gang for halvandet år siden. Og nu har jeg det igen. Men jeg kan godt her i Cannes mærke, at filmbranchen er lidt mindre rockn’ roll end musikbranchen. Men jeg elsker at være her i Cannes, siger Oh Land.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: