Breaking Bad vender tilbage: Man skal aldrig sige aldrig

Walter White-skuespilleren Bryan Cranston udelukker ikke, at der vil komme en 6. sæson af tv-serien 'Breaking Bad'

Spoileralarm: Denne artikel afslører slutningen på femte sæson af 'Breaking Bad'

I et interview for ganske nylig med CNN har den amerikanske skuespiller Bryan Cranston, der er verdenskendt som Walter White i den populære tv-serie 'Breaking Bad', antydet, at der måske kommer en 6. sæson af 'Breaking Bad', fordi hans karakter Walter White måske ikke er så død, som han ser ud i det sidste afsnit, hvor han bliver myrdet i et stort narko-opgør.

- Man ser jo aldrig en ligpose blive lynet op, siger Bryan Cranston.

Ekstra Bladet møder Breaking Bad-stjerne: Legede Godzilla som barnBryan Cranston og Aaron Paul i rollerne som det umage men guddommelige par Walter White og Jesse Pinkman.(Foto: AP)
Bryan Cranston og Aaron Paul i rollerne som det umage men guddommelige par Walter White og Jesse Pinkman.(Foto: AP)


Og da CNN-journalisten Ashleigh Banfield spørger Bryan Cranston direkte, om Walter White-karakteren faktisk døde rigtigt i det sidste afsnit, svarer han: Jeg ved det ikke.

CNN-journalisten presser så igen Bryan Cranston og spørger, om Walter White-karakteren på nogen måde vil vende tilbage f.eks. på film eller i et andet medie, svarer Cranston:

- Man skal aldrig sige aldrig. Lad os bare stoppe ved det.

Ifølge filmbladet Variety er hele interviewet en kraftig antydning af, at der måske er en sæson 6. på vej.

TV: Se Breaking Bad-stjerne hjælpe fyr med at score

TV-serie om advokaten Saul Goodman
Men Walter White-karakteren har dog store muligheder for at vende tilbage uden at skulle opstå fra de 'døde'. TV-selskabet AMC er nemlig netop nu igang med at udvikle en tv-serie, der er et spinoff af 'Breaking Bad', nemlig tv-serien 'Better Call Saul'. Her foregår handlingen i perioden før handlingen i 'Breaking Bad' starter'. Og selv om tv-serien 'Better Call Saul', naturligvis tager udgangspunkt i den ekcentriske advokat Saul Goodman(Bob Odenkirk) fra Breaking Bad, er det slet ikke udelukket, at Bryan Cranston og hans kollega Aaron Paul dukker op i handlingen i den kommende tv-serie.

Her er USA's rigtige Walter WhiteWalter White tører lige sine penge i en tørretumler. Og der er ingen tvivl om, at skuespilleren Bryan Cranston vil få en gigantløn, hvis han kaster sig ud i en sjette sæson af tv-serien.(Foto: AP)
Walter White tører lige sine penge i en tørretumler. Og der er ingen tvivl om, at skuespilleren Bryan Cranston vil få en gigantløn, hvis han kaster sig ud i en sjette sæson af tv-serien.(Foto: AP)