Annonce:
Annonce:

Ålen: Fuck DFI og BT

Peter Aalbæk benytter 'Jagtens' Oscar-nominering til at komme af med lidt indestængt vrede

Zentropa-bossen Peter Aalbæk og filmproduceren bag 'Jagten', Sisse Graum Jørgensen jubler over 'Jagtens' Oscar-nominering.(Foto: JOnas Olufson)
Zentropa-bossen Peter Aalbæk og filmproduceren bag 'Jagten', Sisse Graum Jørgensen jubler over 'Jagtens' Oscar-nominering.(Foto: JOnas Olufson)
Annonce:
Følg Underholdning

- Nu kan Hendes Majestæt dronningen godt finde pudsekluden frem. Nu synes jeg, at jeg fortjener Elefantordenen, lyder det fra Zentropa-boss, Peter Aalbæk Jensen.

- Det er fjerde gang, vi er nomineret til en Oscar. Og det er ligesom med sex: Det bliver bedre og bedre med alderen.

- Sidste år udnævne Dansk Film Institut os til et kriminelt og korrupt foretagende, men med den her nominering beviser vi, at vi kan levere kvalitet, og at beskyldningerne fra DFI ikke passer. Vi er her fandme, og vi bliver her, siger Peter Aalbæk med henblik på den store bilagskrig, der kørte mellem Det Danske Filminstitut og Zentropa-bossen Peter Aalbæk sidste år.

Bilagskrigen begyndte, da DFIs direktør, Henrik Bo Nielsen, satte en revision af regnskabet bag Zentropa-filmen 'Antichrist' i gang. Han mente, at det var behæftet med en række fejl.Peter Aabæk omfavner produceren Sisse Graum Jørgensen. Glæden er stor.(Foto: Jonas Olufson)
Peter Aabæk omfavner produceren Sisse Graum Jørgensen. Glæden er stor.(Foto: Jonas Olufson)


Peter Aalbæk har dog også masser af roser til sine medarbejdere og siger:

Annonce:

- Stort tillykke til Thomas Vinterberg og skuespillerne. Og Sisse længe leve. Nu skal der drikkes champagne, lød det fra 'Ålen' til 'Jagtens' filmproducer Sisse Graum Jørgensen. .En stolt og lykkelig Thomas Vinterberg fejrer sin Oscar-nominering med et glas champagne.(Foto: Jonas Olufson)
En stolt og lykkelig Thomas Vinterberg fejrer sin Oscar-nominering med et glas champagne.(Foto: Jonas Olufson)


Fjerde Oscar-nominering
Og filmproduceren Sisse Graum Jørgensen er lige så begejstret over 'Jagtens' Oscar-nominering.

- Nu deltager vi i finalen i verdenmesterskabet i film. Det er stort. 'Jagten' er udvalgt ud af 77 film fra 77 lande. Og i hvert enkelt land, har der også været et udskillesesløb. Det er bare så fornemt. Vi er kommet igennem et utroligt nåleøje. Det er bare så fantastisk, siger Sisse Graum, der kan prale af, at det nu er den fjerde film, hun har fået Oscar-nomineret.

Hun har nemlig også produceret de Oscar-nominerede film, Susanne Biers 'Efter brylluppet' og Nikolac Arcels 'En Kongelig Affære'. Og selvfølgelig stod hun også bad Susanne Biers film 'Hævnen', der endte med at vinde en Oscar i 2011.Vinterberg blev overfaldet af pressen umiddelbart efter Oscar-nomineringen. Alle ville tale med succes-instruktøren.(Foto: Jonas Olufson)
Vinterberg blev overfaldet af pressen umiddelbart efter Oscar-nomineringen. Alle ville tale med succes-instruktøren.(Foto: Jonas Olufson)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: