Annonce:
Annonce:

Refn skal lave tv-serie om kult-babe

Nicolas Winding Refn skal producere sci-fi-tv-serien 'Barbarella' for Amazon

Her ses Jane Fonda fra den originale filmplakat fra 1968 i rollen som 'Barbarella'.(Foto: PR Foto)
Her ses Jane Fonda fra den originale filmplakat fra 1968 i rollen som 'Barbarella'.(Foto: PR Foto)
Annonce:
Følg Underholdning

Filminstruktørerne Robert Rodriguez og Robert Luketic har tidligere forgæves forsøgt at lave remake-film af Roger Vadims kultfilm 'Barberella' fra 1968 med Jane Fonda i hovedrollen.

Men nu skal danske filminstruktør Nicolas Winding Refn i stedet lave en Barbarella-tv-serie baseret på Jean-Claude Forest franske kulttegneserie fra 1962.

Winding Refn filmer med halvnøgen BeckhamRefn: Jeg er mest cool

Netstedet 'Deadline' rapporterer, at Gaumont International Television vil lave tv-serien for Amazon Studios. Neal Purvis og Robert Wade, der var med til at lave James Bond Skyfall-manuskriptet har allerede skrevet en historie til et pilot-afsnit af tv-serien, der skal producerers af Nicolas Winding Refn i samarbejde med Martha De Laurentiis, enken til producenten Dino De Laurentiis, der producerede den originale film med Jane Fonda i hovedrollen.

Annonce:

'Barbarella' er et erotisk sci-fi-eventyr, der følger den sexede Barbarella på sin rejse gennem rummet, hvor hun forsøger at stoppe en ond videnskabsmand, der er igang med at lave et farligt hemmeligt våben. I historien er der også en præsident over hele jorden samt en person ved navn 'Dildano'. Et navn, der peger lidt i retning af eventyrets seksuelle indhold.

Winding Refn inspirerer Backstreet Boys

Brystbomben fra Mad Men
Da Ekstra Bladet sidste år under filmfestivalen i Cannes talte med Nicolas Winding Refn meldte han også ud, at han skulle instruere tv-serien 'Barbarella', og at han allerede havde castet den amerikanske brystbombe kendt fra Mad Men, Christina Hendricks til en af de bærende roller.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: