Annonce:
Annonce:

Fra lækker model til grim junkie-tøs

Lykke May debuterer som skuespiller i rollen som narko-mor i Susanne Biers nye film ' En chance til' - med stort billedgalleri af skønheden

Lykke May Andersen poserer her i en super fræk kjole, der afslører hendes smukke krop.(Foto: All Over Press)
Lykke May Andersen poserer her i en super fræk kjole, der afslører hendes smukke krop.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning

Gennem en årrække har den internationale, danske fotomodel Lykke May Andersen boltret sig på catwalks i verden og prydet forsiderne på kendte magasiner, heriblandt Playboy. Hun har arbejdet for både Victoria's Secret og Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Og nu kaster den 31-årige model sig ud i en helt ny boldgade: Hun debuterer som skuespiller i Susanne Biers kommende film ' En chance til' i rollen som en grim junkie-pige, der har svært ved at tage sig af sit spædbarn.

- Det har været en god oplevelse, selv om det næsten har været som at kaste sig ud fra en klippe og håbe på at blive grebet. Men jeg har virkelig lært meget om mig selv, siger Lykke May, da Ekstra Bladet møder hende på Hotel Svendborg i byen af samme navn.

Bier: Det bliver min mest uhyggelige filmLykke May som Gud har skabt hende på forsiden af Playboy.(Foto: PR Foto/All Over Press)
Lykke May som Gud har skabt hende på forsiden af Playboy.(Foto: PR Foto/All Over Press)


Annonce:

Psykopat-forhold
I ' En chance til' har Nikolaj Coster-Waldau rollen som politimanden Andreas, der lever et vidt forskelligt liv fra sin partner og bedste ven Simon (Ulrich Thomsen), som er ved at gå i hundene efter en skilsmisse.

Men det bliver vendt op og ned, da de to bliver kaldt ud til husspektakel hos junkieparret Tristian (Nikolaj Lie Kaas) og Sanne (Lykke May).

Det ligner en rutinesag, indtil Andreas finder deres forsømte datter liggende nøgen på toiletgulvet.

- Som junkie-pigen Sanne lever jeg sammen med Tristan; en vaskeægte psykopat, der gennemtæver mig jævnligt. Vi har en lille baby sammen, som min karakter, Sanne, elsker over alt på jorden.

Hun prøver at gøre det rigtige for sit barn. Men hun kan ikke styre det, fordi hun hele tiden selv bliver styret af sin junkie-kæreste, forklarer Lykke May.Lykke May smuk og sexet ved Dansk FAshion Awards i 2011 på Glyptoteket i København. (Foto: Anthon Unger)
Lykke May smuk og sexet ved Dansk FAshion Awards i 2011 på Glyptoteket i København. (Foto: Anthon Unger)
Lykke May viser barm og baby

Selv nybagt mor
Det er ikke mere end et halvt år siden, Lykke May sammen med sin kæreste, billedkunstneren og filminstruktøren Julian Schnabel, 62, blev forældre til sønnen Shooter.

Annonce:

Derfor blev det en ekstrem udfordring for Lykke May at spille rollen som junkien Sanne, som ikke formår at passe på sin baby og efterlader barnet smurt ind i lort.

- Det er jo netop det, der er det heftige ved rollen, fordi jeg også selv lige er blevet mor. Som nybagt mor har jeg en masse hormoner og er mere emotionel, end jeg plejer.

- Jeg tror også, at min kærlighed til min søn Shooter har givet mig styrke til at kaste mig ud i den her rolle. Jeg ved jo godt, hvor forskelligt mit liv er fra junkie-pigen Sannes liv.

- Hvordan har det været at spille en rolle som en grim junkie-kvinde?

- Normalt ville man tro, en type som mig skulle castes som den blonde kæreste, der hænger på en eller anden mands arm og ikke siger så meget. Det er jo ikke det mest indlysende at caste mig som en junkie-pige. Men det er netop det, der er udfordrende og interessant. Og jeg er ikke bange for at få makeup på, der gør mig grim.

Lykke Mays søn skal hedde Sandhed

- Hvordan er det for dig og Julian at være blevet forældre?

Annonce:

- Det er helt fantastisk. At fået barn er den største gave i verden. Det er magi, hver gang det sker. Det er helt vildt, det kan lade sig gøre; at man kan lave et andet menneske, siger Lykke May, som har haft sønnen med i Danmark under optagelserne til filmen.

- Vi optog også fire dage i træk i København, hvor jeg hver aften tog hjem for at sove sammen med Shooter, siger Lykke May, der til daglig bor i New York, men har et sommerhus i Rågeleje.

Se de frække babes i Biers film

Jeg elsker min danskhed
- Hvordan har det så været at være tilbage i Danmark?

- Jeg er meget mere i Danmark, efter jeg har fået min søn. Jeg vil gerne have, han oplever Danmark og kommer tæt på min familie og mine venner her. Han er jo dansker og har også et dansk pas.

- Det har altid været meget vigtigt for mig selv at have min danskhed med i mit liv, skønt jeg har boet i USA i mange år. Jeg føler mig som dansker, og jeg er dansker, siger Lykke May.

Sexet skandalemodel i Susanne Bier-dramaLykke May har også haft stor succes som bikini-model. Man forstår hvorfor.(Foto: All Over Press)
Lykke May har også haft stor succes som bikini-model. Man forstår hvorfor.(Foto: All Over Press)


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: